TFF Başkanı Özdemir'den 3 Temmuz Yalanı!

TFF Başkanı Nihat Özdemir, '3 Temmuz'u en çok yaşayan benim' açıklamasında bulunurken, o süreçte yaptığı açıklamalar hâlâ hafızalarda.

06 Şubat 2020 Perşembe 16:14
TFF Başkanı Özdemir'den 3 Temmuz Yalanı!

Fenerbahçe'yi hedef alan Cemaat operasyonu sırasında kulübün yöneticisi olan ancak bir süre sonra görevi bırakarak kulüpten ayrılan Nihat Özdemir, "TFF'de 3 Temmuz benzeri bir yapılanma mı var?" şeklindeki soruya "3 Temmuz'u en çok yaşayan benim. Hiç öyle bir şey yok. Daha fazla girmeyelim bu konuya" yanıtını verdi.

3 Temmuz döneminde kulübü bırakıp kaçtığı eleştirilerine konu olan isimlerden olan Özdemir, "3 Temmuz'u en çok yaşayan benim" demesine rağmen o dönem yaptığı açıklamalar nedeniyle tepkilerin odağındaydı.

1 Mayıs 2012'de Fenerbahçe taraftar grubu Sol Açık'ın Cemaat aleyhine açtığı pankartların ardından Zaman gazetesine konuşan Nihat Özdemir, o dönemde yaptığı açıklamada Fenerbahçe taraftarlarını marjinal ilan etmişti.

Bununla da yetinmeyen Özdemir, kulüpteki görevini bıraktıktan sonra yine 2012de yaptığı bir konuşmada "Cemaat Fenerbahçe’yi ele geçirmek mi istiyor?" sorusuna şu yanıtı vermişti:

"11 ayda cemaat gelecek Fenerbahçe'yi ele geçirecek gibi en ufak hareket, ima görmedik. Başbakanımız da bu konuya uçakta cevap vermiştir. Onun için bu konuları kapatalım. Çünkü benim 20 milyon taraftarım varsa bu 20 milyon taraftarımın 2-2.5 milyonu da cemaat mensubu arkadaşlarımızdır. Onlar da Fenerbahçemizin başarılı olması için benim kadar iyi niyetli olarak onlar da dua etmişlerdir."

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 06.02.2020 16:23
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol