ŞİKE SKANDALINDA ŞOK GELİŞME!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ile Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı'nın da 'şike soruşturması' kapsamında şüpheli olarak ifade vereceği bildirildi.

07 Temmuz 2011 Perşembe 01:17
ŞİKE SKANDALINDA ŞOK GELİŞME!

 Şike soruşturması kapsamında Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ve Asbaşkan Serdar Adalı’nın da "şüpheli" sıfatıyla ifadesinin alınacağı öğrenildi. 

Beşiktaş-İstanbul Büyükşehir arasındaki kupa finali öncesinde Serdar Adalı’nın İbrahim Akın'a, “Bu maçta oynama, seni Beşiktaş'a alacağım" dediği iddia edilmişti. Adalı’ya bu görüşmenin sorulacağı, Demirören’e ise bu görüşmeden haberi olup olmadığının sorulacağı belirtildi. 

"BEN DE ŞİMDİ DUYDUM. KONUYLA İLGİLİ FAZLA BİLGİM YOK"

Futbolda şike soruşturması kapsamında şüpheli sıfatıyla ifade vereceği öğrenilen Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, bugün akşam saatlerinde Siyah-beyazlı takımın kamp yaptığı Avusturya'nın Salzburg kentine bağlı Leogang bölgesine geldi.

Beşiktaş'ın kamp yaptığı otele girişi sırasında gazetecilerin konuyla ilgili sorusu üzerine Demirören, "Ben de şimdi duydum. Konuyla ilgili fazla bilgim yok" demekle yetindi.

Şüpheli sıfatıyla ifade vermeye çağrıldığı öğrenilen bir diğer isim Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, takımın kamp yaptığı otelde Demirören ile bir araya geldi.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol