"SEVDİĞİMİZ BİRİ BÖYLE İSTEDİ..."

Fenerbahçe'nin avuktatı Faik Işık, Habertürk'te yayınlanan gün ortası haberlerinde ilgilç açıklamalarda bulundu.

08 Mayıs 2012 Salı 17:19

 Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın avukatı Faik Işık, Habertürk TV'de yayınlanan Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu 'Gün Ortası' programına konuk oldu.


Avukat Faik Işık, birbirinden önemli açıklamalar yaparken, Aziz Yıldırım'ın UEFA Başkanı Michel Platini'ye açmış olduğu şahsi davasını neden geri çektiğini açıkladı.
İşte Faik Işık'ın yaptığı açıklamalar:
"Bu özel bir konu. Aziz Yıldırım, Platini'ye şahsi davasını geri çekmiş sayılmaz ama çekilmesi konusunda çok sevdiğimiz, çok kıymetli bir şahıstan bize haber geldi. 'Böyle olması iyi olur' diye. Biz de bunu tetiklemiyoruz."
 
'O çok değerli kişi Başbakan Erdoğan mı?' sorusuna Faik Işık bir durdu gülümsedi ve, "Bu konuda cevap veremiyoruz şu anda" diye yanıt verdi.
YILDIRIM, PLATİNİ'YE NEDEN DAVA AÇMIŞTI?
Şike soruşturması kapsamında tutuklanan ve Metris Cezaevi'nde bulunan Aziz Yıldırım, UEFA Başkanı Michel Platini hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunmuştu. Yıldırım'ın avukatları aracılığıyla yapılan suç duyurusunun gerekçesi olarak, Platini'nin, yaptığı açıklamalarla Fenerbahçe Spor Kulübü'nü suçlu ilan etmesi gösterilmişti.

Habertürk





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol