ŞAMPİYONLUK İDDİASINI SÜRDÜRDÜ

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş'a konuk olan Trabzonspor sahadan 2-1 galip ayrılarak şampiyonluk iddiasını sürdürdü.

06 Mart 2011 Pazar 21:05
ŞAMPİYONLUK İDDİASINI SÜRDÜRDÜ

Trabzonsporlu Serkan, 42. dakikada gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Mücadelede her iki takımında baskısı sonuç vermedi ve ilk yarı 0-0 golsüz beraberlikle tamamlandı. Karşılaşmanın 66. dakikasında Bobo'nun attığı golle siyah-beyazlı ekip 1-0 öne geçti. Bu golden 2 dakika sonra Trabzonspor'dan Ceyhun skoru 1-1'e getirdi. Mücadelenin 69. dakikasında Sivok ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Trabzonspor, 88. dakikada Burak'ın attığı golle Beşiktaş karşısında 2-1 öne geçti. Maçta başka gol olmadı ve Trabzonspor sahadan 2-1 galip ayrılan taraf oldu.
                           
                    

MÜCADELEDEN DAKİKALAR
Mücadeleye iki takım da agresif ve golü düşenerek başladı. Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, savunmanın soluna ve sağına Ekrem ile İsmail'i koyarken, bu oyuncuların önüne de Simao-Hilbert ikilisini yerleştirerek rakibin kanat organizasyonlarını engellemeye çalıştı. Topa daha fazla sahip olan siyah-beyazlı ekip, pas hataları yapınca baskısının karşılığını gol olarak alamadı. İlk yarıda en net pozisyonu Bobo ile 31. dakikada yakalayan Beşiktaş, bu oyuncunun kötü bir vuruşla meşin yuvarlağı auta atmasıyla üstünlük şansını değerlendiremedi. 42. dakikada Serkan'ın kırmızı kartla oyun dışı kalmasıyla rakibi karşısında bir oyuncu fazla oynamanın avantajını yakalayan Beşiktaş, kalan dakikalarda bu avantajını kullanamadı ve ilk yarı 0-0 beraberlikle tamamlandı.
Trabzonspor, ilk dakikalarda rakibin baskısı karşısında çıkmakta zorlandı. Colman'ın savunmaya dönük oynadığı Trabzonspor'da organizasyonları Jaja gerçekleştirmeye çalıştı ancak bu oyuncu etkili paslar atamayınca konuk ekip pozisyon bulmakta zorlandı. Bordo-mavili ekip, rakibin baskısı karşısında geriye yaslanırken, derin paslarda savunmanın arkasına sarkan sürpriz oyuncularla topu buluşturmayı denedi. Oyunda dengeyi kuran ve oyunu rakip alana yığmaya başlayan Trabzonspor, 42. dakikada Serkan'ın ikinci sarı karttan oyun dışı kalmasıyla 10 kişi  kaldı ve soyunma odasına 0-0 beraberlikle gitti.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol