Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi Maçları Hangi Kanalda, Saat Kaçta

UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grup kuraları geçtiğimiz haftalarda çekilmişti. Temsilcilerimizden Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecekken, Fenerbahçe ve Galatasaray ise Avrupa Ligi'nde mücadele edecek. Peki, BJK, GS, FB Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi maçları ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Temsilcilerimizin maçları hangi gün? İşte temsilcilerimizin maç takvimi ve tarihleri!

14 Eylül 2021 Salı 01:06
Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi Maçları Hangi Kanalda, Saat Kaçta

Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ın ilk maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak merak edildi. Aynı şekilde Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ilk maçı hangi gün, ne zaman, saat kaçta başlıyor merak edilmektedir. Peki, BJK, GS, FB Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi maçları ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Yüzdeyüzhaber farkıyla ayrıntılar...


ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUP MAÇLARI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ilk karşılaşmalar 14-15 Eylül tarihinde oynanacak. Grup aşamasının son mücadeleleri ise 7-8 Aralık 2021 tarihlerinde yapılacak. UEFA Şampiyonlar Ligi'nin finali ise Rusya'nın St. Petersburg kentinde 28 Mayıs 2022 tarihinde oynanacak. 

Şampiyonlar Ligi ilk grup maçları 14 Eylül Salı ve 15 Eylül Çarşamba günleri oynanacak.

UEFA AVRUPA LİGİ GRUP MAÇLARI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Gruplarda ilk karşılaşmalar 16 Eylül Perşembe günü oynanacak. Grup maçları 9 Aralık'ta son bulacak. Final ise 25 Mayıs tarihinde Arnavutluk'un başkenti Tiran'da oynanacak.

TEMSİLCİLERİMİZİN İLK GRUP MAÇLARI VE TARİHLERİ

15 Eylül Çarşamba : Beşiktaş - B.Dortmund (Saat 19:45 'de başlayacak)
16 Eylül Perşembe : Galatasaray - Lazio (Saat 19:45 'de başlayacak)
16 Eylül Perşembe : E.Frankfurt - Fenerbahçe (Saat 22:00 'da başlayacak)

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol