Rıdvan Dilmen Asgari Ücreti 8 Bin Lira mı Sanıyor?

Rıdvan Dilmen'in Hollanda-Türkiye maçı sonrası "asgari ücret" ile ilgili sözleri olay oldu. Dilmen'in sözleri sosyal medyada gündem yaratırken, pek çok kullanıcı "Asgari ücreti 8 bin lira olarak mı biliyor?" yorumunda bulundu. Dilmen'den de konuyla ilgili açıklama geldi.

08 Eylül 2021 Çarşamba 13:45
Rıdvan Dilmen Asgari Ücreti 8 Bin Lira mı Sanıyor?

Rıdvan Dilmen'in Hollanda-Türkiye maçının ardından TRT'de "asgari ücret" ile ilgili kullandığı ifadeler, sosyal medyada gündem yarattı.

RIDVAN DİLMEN: 8 BİN LİRAYA ÇALIŞAN İNSANLAR VAR

Rıdvan Dilmen, "Ben hiçbir parayı küçümsemem. Bugün asgari ücretli çalışan milyonlarca insan var. 8 bin liraya çalışan insanlar var" ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU
Dilmen'in bu sözleri, sosyal medyada "Asgari ücreti 8 bin lira olarak mı biliyor?" sorusunu gündeme getirdi.

"TRT'DEN 1 MİLYON DOLAR ALACAK" İDDİALARINI YALANLAMIŞTI
Önceki günlerde Dilmen'in TRT'den yıllık 1 milyon dolar alacağı öne sürülmüş, fakat Dilmen bu iddiayı yalanlamış ancak ne kadar maaş alacağını açıklamamıştı.

DİLMEN'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Sosyal medyada yapılan yorumların ardından Rıdvan Dilmen'den sosyal medya hesabı üzerinden yeni bir açıklama geldi.

Dilmen'in açıklamaları:

"Benim dün akşam milli maç sonunda yaptığım yorumun saçma sapan yere çekildiğini şaşkınlıkla okudum! Ülkemizde milyonlarca asgari ücretle çalışan vatandaşlarımız var (tabii ki bekar, evli, çocuklu farklı olmak üzere).

Ne kadar aldıklarını bilecek kadar insanımıza saygı gösterebilecek kadar milli bir kişiyim! 8 bin lira konusu alt yapılarda çalışan teknik adamlar için kullandığım cümleydi!! Ne dediğimi gayet iyi bildikleri halde manipüle edildiği için açıklama yapma gereksinimi duydum!!

Şenol Güneş dahil hayatımda kimsenin kazandığı para benim gündemimde olmadı! Olmaz da! Allah herkese önce sağlık, sonra istediği kadar para versin, helalse! ki ! Şenol hocanın kazandığı anasının ak sütü gibi helal olsun.

Rabbim de inşaallah asgari ücretin 8 bin lira olduğu günleri görmek nasip etsin. Herkese sevgi, saygılarımla..."

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 08.09.2021 13:48
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol