ÖNCE 6-0 YENSİNLER...

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 2-1′lik skor sonrası derbilerde psikolojik üstünlüğün G.Saray’a geçtiği tezine ilginç bir cevap verdi.

19 Aralık 2012 Çarşamba 15:12
ÖNCE 6-0 YENSİNLER...

 F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 2-1′lik skor sonrası derbilerde psikolojik üstünlüğün G.Saray’a geçtiği tezine ilginç bir cevap verdi. Şekip Mosturoğlu ve D.Tolga Aytöre ile birlikte FBTV’ye konuşan Aziz Yıldırım’ın açıklamaları şöyle:

10 SENE iÇiNDE BiR MAÇ KAYBEDiLiR
‘Pskolojik üstünlüğün G.Saray’a geçmesi için G.Saray’ın bizi 6-0 yenmesi gerekiyor. 
Ben iddia ediyorum mayıs ayında (Süper Lig’in 33. haftasında) G.Saray ile stadımızda oynayacağımız maç ile bir 10 yıllık süreç daha başlayacak. 10 senede 1 maç kaybedilir. G.Saraylılar her yere yazdıkları, gündeme getirdikleri mayıs ayında sadece ‘yarım puan fark ile’ şampiyon oldular; ki F.Bahçe’ye yapılan, yaşatılan onca şeye rağmen.
TIPKI FB’YE 2006′DA YAPILDIĞI GiBi
2011-12 sezonunda bize tüm yaşatılanlara rağmen arkalarına aldıkları tüm destek ile son maçta bizimle 0-0 berabere kalarak şampiyon oldular. Siz sanıyor musunuz ki F.Bahçe’ye 3 Temmuz yaşatılmasaydı geçen sezon o şekilde bitebilirdi? 
F.BAHÇE’YE bir yıl boyunca yapılanlar olmasaydı F.Bahçe kurduğu kadro ile oturmuş yapısı ile geçen sezon ve bu sezon uzak ara şampiyon olmaz mıydı? 2006′da yapıldığı gibi…
G.SARAY’IN iSTEDiĞi HAKEM ATANDI
Hakmler  psikolojik olarak etki altında kalıyorlar. F.Bahçe ile ilgili kararlarını adil vermiyorlar. Hakem tayinini bile artık gazetelerden öğreniyoruz. 
Eskiden , maçlardan birkaç gün önce hakem atamaları resmi olarak açıklanmadan önce 
3-4 hakem ismi sayılırdı.
ŞİMDİ 3-4 gün önceden Twitter’dan hakem ismi açıklanıyor. 
Twıtrda açıklanan hakem derbiye atanan hakem oluyor ve bu hakemi G.Saray’ın istediği iddia ediliyor. Bunlara rağmen çıkıp hiç kimse konuya dair açıklama yapmıyor, bir şey söylemiyor. Maçtan hemen sonra hakem raporu sızdırılıyor. Kamuoyu oluşturulmaya çalışılıyor.’
TEŞVİK ALMAYAN TEK KULÜP FB
Başkan Yıldırım, şike süreciyle ilgili de konuştu, yargının etkilenmemesini istedi. Yıldırım, kırgın olduğunu belirterek, şunları söyledi:
‘Yıllarca bizim taraftarımız statta koreografiler yaptı. Belki geçen sene bu sene yapmadık. Çünkü biz F.Bahçeliler Türk sporuna kırgınız, üzgünüz ama inançlıyız. İnancımız F.Bahçe’nin bu işlerin içinde olmadığı. Biz yargıyı etkilemek istemezken, susarken; yargıyı etkilemek isteyenler var. Hem TV’de hem AKŞAM Gazetesi’nde Sayın İsmail Küçükkaya’nın yazmış olduğu ‘Şike bitmiştir’ yazısı var.
YARGIYI ETKİLEMESİNLER
İyi duysunlar, bütün takımlar ne kadar temiz ise F.Bahçe de en az o kadar temizdir. Türkiye’de teşvik primi almayan tek takım da F.Bahçe’dir. F.Bahçe tarihinde hiçbir şekilde teşvik primi almamıştır. Verenler çıksın açıklasınlar ‘Biz de almadık’ diye. Sayın savcı da orda şike ile ilgili yorum yapıyor. 
SAYIN Fikret Seçen kulübümüzün üyesidir. Ben üye yaptım. İnanıyorsa ki bizlerin şike yaptığımızı, bu tarihi kulüpten böyle bir şey bekliyorsa, böyle saygın bir insanın bundan rahatsızlık duyması ve bu kurumun üyeliğinden istifa etmesi lazım. Böyle bir savcının olmaması lazım. Bu konuşmalarla yargıyı etkilemeye çalışıyorlar.’
DEMİRÖREN’LE GÖRÜŞECEĞİM
ŞUNU da bilsinler yargının hiçbir noktasında bizim hiçbir talebimiz olmayacaktır. Yargı ne kadar verirse ben ve arkadaşlarım ona saygı göstereceğiz. Bizim için konu kapanmıştır. Yine bu konuşmalarım olay olacak yani. Bunu da biliyorum ama olsun, çünkü artık bizi fazlasıyla üzüyor ve rahatsız etmeye başladı. Biz Türk sporu için sustukça yanlış noktalara hadiseyi götürüyorlar.
TFF’de belli kişiler var, hem kulüplerin, hem tahkimin, hem disiplinin avukatlığını yapıyorlar. Cuma günü Sayın Yıldırım Demirören ile görüştükten sonra bu kişilerin isimlerini de açıklayacağım.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol