NİHAYET KALKTI AYAĞA!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde geçen yıl yaptığı 'bayrak' hatasını bu yıl tekrarlamadı.

23 Haziran 2014 Pazartesi 12:32
NİHAYET KALKTI AYAĞA!

Edirne'de geçen yıl düzenlenen Kırkpınar Yağlı Güreşleri sırasında Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve yanındaki AK Partililer ile Vali Hasan Duruer'in Türk bayrağının geçişi sırasında ayağa kalkmaması tartışma konusu oldu. Bu yıl ise Müezzinoğlu ve beraberindekiler final öncesi açılan Türk bayrağını ayakta selamladı.

653’üncü Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri başpehlivanlık final güreşi öncesinde hakemler ve cazgırlar tarafından Sarayiçi Ermeydanı’nda dev Türk bayrağı açıldı. Dev Türk bayrağına, Edirne Belediye Bandosu’nun çaldığı ’Dağ başını duman almış’ ve ’10. Yıl Marşı’ eşliğinde ermeydanında tur attırıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bayrağın protokol tribünü önünde geçtiği sırada ayağa kalkarak elindeki Türk bayrağını salladı. 

Geçen yıl 10’ncu Yıl Marşı eşliğinde protokol tribünü önünden geçen dev Türk bayrağını ayakta selamlamadığı için eleştirilen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, bu kez Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin ile birlikte ayağa kalkıp dev Türk bayrağının geçişini ayakta selamladı. 

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 23.06.2014 12:34
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol