MİLLETİN A...'NA KOYAN İŞADAMINI LİSTEYE ALDI!

ikret Orman'ın listesinde bulunduğu öne sürülen AKP yandaşı işadamları Ethem Sancak ve Mehmet Cengiz ile Kadir Topbaş’ın kuzeni ve Mevlüt Kocadağ’ın oğlu Emre Kocadağ ve Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan’ın yakını Umut Güner’in isimleri siyahbeyazlı camiada deprem etkisi yarattı.

11 Mayıs 2016 Çarşamba 12:12
MİLLETİN A...'NA KOYAN İŞADAMINI LİSTEYE ALDI!

 Galatasaray galibiyeti ile şampiyonluk için gün saymaya başlayan Beşiktaş'ta gözler, 15 Mayıs'ta gerçekleştirilecek Olağan Kongre'ye çevrildi. Başkan Fikret Orman'ın, yeni dönem için yönetim kurulu listesine AKP ve Saray’a yakın isimleri aldığı bilgisi birçok üyenin tepkisine yol açtı. Fikret Orman'ın listesinde bulunduğu öne sürülen AKP yandaşı işadamları Ethem Sancak ve Mehmet Cengiz ile Kadir Topbaş’ın kuzeni ve Mevlüt Kocadağ’ın oğlu Emre Kocadağ ve Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan’ın yakını Umut Güner’in isimleri siyahbeyazlı camiada deprem etkisi yarattı. “Atatürk'ün takımı” imajına zarar verir Fikret Orman’ın tercihleri, kongre üyeleri arasında da fikir ayrılıklarına neden oldu. Ahmet Nur Çebi'den "Bu isimlerle devam edeceksek düşünmek için süre istiyorum" tepkisi alan Fikret Orman'ın, Ethem Sancak'ı 2. Başkan olarak göreve getirmeyi düşünmesinin Ahmet Nur Çebi'yi rahatsız ettiği belirtildi.


Bu isimlerin, Beşiktaş'ın "Atatürk'ün takımı" imajına zarar vereceğini düşünen Çebi'nin işlerini gerekçe göstererek yönetimde olmayı reddettiği siyah-beyazlı kulüpten gelen bilgiler arasında. AKP’li liste kongre günü açıklanacak Bu isimlerle seçime girme kararı alan başkan Fikret Orman'ın gerek medya, gerekse camianın tepkisinden çekindiği için listeyi kongre günü olan 15 Mayıs'ta açıklama kararı aldığı, o güne kadar da listesini saklayacağı öğrenildi. Mehmet Cengiz- Fikret Orman yakınlığı Fikret Orman’ın listesinde yer vereceği Mehmet Cengiz, 17-25 Aralık tapelerindeki konuşmalarla Türkiye'nin gündemine oturmuştu. Fikret Orman'a yakınlığı bilinen Mehmet Cengiz'in de siyah-beyazlı yönetime yakın olduğu ancak devam eden Çaykur Rizespor üyeliği nedeniyle resmi olarak başka bir kulüp yönetiminde yer alamayacağı söyleniyor. Ancak Cengiz'in Rizespor üyeliğini iptal etmek için başvuruda bulunduğu ve Fikret Orman'ın listesine gireceğine kesin gözle bakılıyor. Cengiz'in, Fikret Orman'ın listesinde yer alamaması halinde kendisine yakın isimlerden Cemil Kazancı'yı kendi yerine listeye aldıracağı ifade ediliyor.
YURT Gazetesi-Sinem Fıstıkoğlu

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 11.05.2016 12:18
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Umut güney 2016-05-12 21:20:35

Başkan i istifaya davet ediyorum