"MESAJLAR MONTAJLANMIŞ..."

Ankaragücü'nün bir futbolcusuna mesaj göndererek maç sonucuna etki etmekle suçlanan Fenerbahçeli Emre suskunluğunu bozdu.

31 Mayıs 2011 Salı 13:23

 Fenerbahçe Kaptanı Emre Belözoğlu, Ankaragücü futbolcusu Kağan Söylemezgiller'e mesaj attığı yönündeki iddiaları yalanladı.



Mesajların montajlandığını dile getiren Emre şöyle konuştu: "Üstü kapatılarak veriliyor. Bunun gerçekleştiği iddia edilen yerde ben yokum."



Kağan’ı tanımadığını vurgulayan Emre 5 hafta önce bir kere gördüğünü belirtti: Benden maç için (F.Bahçe-A.Gücü) iki bilet istedi. Ekrem’le (Okumuş) BBM’de (BlackBerry Messenger) yazışırken “Abi benim biletler ne oldu?” diye sormuş. Ekrem de Emre abin söz verdi” diye yazmış. O mesajları montajlayarak yayınlıyorlar. Benim olmadığım yerde varmışım gibi konuşuyorlar.



Eğer bu ülkede adalet varsa gerçek mutlaka ortaya çıkacak. Yarın ya da 1 sene sonra ancak mutlaka çıkacak. Bütün telefon kayıtlarını incelesinler. Benim gizlim saklım yok. Kulübün bunlarla ilgili olarak suç duyurusunda bulunmuş. Bu nedenle fazla konuşmam doğru olmaz."



ANKARAGÜCÜ NE DİYOR?



Ankaragücü Başkanı Ahmet Gökçek, Emre’nin 3 oyuncuya “Sizi F.Bahçe’ye aldıracağım, oynamayın” şeklinde mesaj attığını bunlardan birinin Kağan olduğunu açıkladı. Gökçek dün şu açıklamayı yaptı: “Şurası gerçek ki, o da mesajın var olduğudur. Mesajı çeken arkadaş, Ahmet Bulut’un ortağı Ekrem Okumuş. Hem Emre hem de Kağan’ın menajeri... Böyle olunca da ortaya bir sürü soru işareti çıkıyor."





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol