MEİRELES HAKEMİ MAHKEMEYE VERİYOR!

Galatasaray derbisinde, kariyerinin ilk kırmızı kartını gören ve hakem Halis Özkahya ile tartışan Meireles, FBTV'de açtı ağzını, yumdu gözünü...

19 Aralık 2012 Çarşamba 14:14
MEİRELES HAKEMİ MAHKEMEYE VERİYOR!

 Galatasaray derbisinde, kariyerinin ilk kırmızı kartını gören ve hakem Halis Özkahya ile tartışan Meireles, FBTV'de iddiaları yanıtladı..

İşte Meireles'in açıklamalarından satır başları:
*Benim için gerçekten ciddiyetsiz bir rapor. Hakem Halis Özkahya'nın yüzüne tükürmedim. Bu doğru değil, kabul etmiyorum. Bu durum kişilik haklarıma saldırıdır.
*Ben ne yaptığını bilen biriyim. Rapora katılmıyorum. Cezalandırlmam isteniyorsa yaptığım şeylerden ceza almalıyım. Yapmadığım şeyler yüzünden ceza almak istemiyorum
*Hakeme doğru yönelirken belki vurgulu belki de sert şekilde hakeme "Ben kariyerimde ilk kez kırmızı kart görüyorum, bana ilk defa sen kart gösteriyorsun" dedim.
*Benim için gerçekten kabul edilebilir bir şey değil, mantıksız (Tükürme olayı için)
*(Hakemin "Anadilinde benim anlamadığım, bilmediğim bir dilde bana bir şeyler söyledi demesi için) Ben hakemle maçın başlangıcından itibaren kurduğum temaslarda İngilizce konuştum. Hakem de bana ingilizce cevaplar verdi.
*İlk sarı kartta benimle ingilizce konuşan hakem bir sonraki kartta benim yine ingilizce konuşmalarımı anlamadığını söylemesi saçma.
*Bu tükürme olayı benim çok ağırıma gidiyor. Öncelikle ben bir babayım, beni zor duruma düşüren şey ben çocuğuma eğitim veriyorum. Kızıma okulda "senin baban hakeme tükürdü" deseler verdiğim eğitim anlamsız olur.
*(Hakeme gay işereti yaptığı iddiası için) Benim bir sürü gay arkadaşım var. Hepsine saygı duyuyorum. Benim hakeme gösterdiğim hareket, onun orda atmosferden etkilenip korktuğu, ürktüğü için verdiği bir karar olduğunu belirtmek için.
*Ben insanların cinsel tercihleriyle ilgili asla ithamlar bulunmam. Bu kişilerin kendini bağlar. Ben herkese saygılıyım. O hareket asla ve asla gay işareti değil. O amaçla yapmadım. Ben o işaretin gay işareti olduğunu bilmiyodum. Gay işaretinin ne anlama geldiğini bile bilmiyorum.
*Benim yaptığım hareket hakemin baskıdan, ortamdan etkilenerek doğru kararlar vermediğine yönelik bir hareketti. Hakemin ürkek olduğunu, korktuğunu belirtmek içindi. Portekiz'de zaten var ama bu hareketin Türkiye'de de varolduğunu bana söylediler.
*Şunu açıkça söyleyeyim, ben Galatasaraylı futbolculara gidip bir şey sormadım ama onlardan bazıları benim yanıma gelip "Türkiye'deki hakemler böyle, yanlış kararlar veriyorlar" dediler.
*Ben burda ne yapılması gerekiyorsa yapmak istiyorum. Hakemin dğru olmadığını düşündüğüm beyanları var. Bu benim kişilik haklarıma saldırı ve ben bunu aklamak istiyorum. Hakem hakkında yasal yollara başvurup ne gerekiyorsa yapmak istiyorum. 
*Rapordaki iddiaları kabul etmiyorum. ben bunun kavgasını sonuna kadar vereceğim. Burda tabiki Fenerbahçe söz konusu ama hakem direk bana Raul Meireles'e saldırıda bulunuyor. Ve ben bunun kavgasını kesinlikle vereceğim. Bir eylem neticesinde rapor yazılmış, ama bu rapor doğru olsaydı ben burda karşınıza çıkıp kendimi savunmazdım. cezamı kabul edip katlanırdım. Fakat olmayan, hayal ürünü olan şeylerle karşı karşıyayım.
SPORAKTİF

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol