'KOMEDİYİ BIRAKIN, YÖNETİCİLİK YAPIN...'

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in, NTV hakkındaki sözlerine Doğuş Yayın Grubu Spor Grup Başkanı Fuat Akdağ yanıt verdi.

09 Mayıs 2012 Çarşamba 13:04
'KOMEDİYİ BIRAKIN, YÖNETİCİLİK YAPIN...'

 Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in NTV hakkındaki sözlerine, Doğuş Yayın Grubu Spor Grup Başkanı Fuat Akdağ yanıt verdi. Spor Servisi programında konuyu değerlendiren Akdağ, "Siz her şeyi güzel yaptınız da biz mi batırdık? Artık ben yöneticileri ciddiyete davet ediyorum. Yöneticilik yapsınlar, komiklik yapmasınlar" dedi.

 "SPOR MUHABİRİYKEN ADLİYE MUHABİRİ OLDUK"
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in çok zor durumda olduğunu kabul eden Fuat Akdağ "Ancak ne zaman zor bir dourumda kalsa Sadri Şener, medyaya karşı tavır sergiliyor" dedi.
Sadri Şener'in haftasonu kendisine yapılan yumurtalı saldırı sonrası TRT'de bağlandığı programda yorumculara "Siz üzülmemişsinizdir" dediğini ve telefonu kapattığını, ertesi gün de çıkıp "Şaka yapmıştım" dediğini anımsatan Fuat Akdağ şöyle konuştu: "Sadri Şener komik bir insan. Dün de bizimle ilgili komiklik yaptı. Burada bu kadar insan çalışırken onlara taraflısınız demek büyük haksızlık. Bizler, ortaya konan futbol ortamı içinde spor muhabiriyken adliye muhabiri olduk. Bizi spor muhabirliğinden uzaklaştırıp adliye muhabiri yapıyorsunuz"
 
"SİZ HER ŞEYİ GÜZEL YAPTINIZ DA BİZ Mİ BATIRDIK?"
Her takımdan insanların, bu tür açıklamalar yüzünden sürekli medyayı suçladığını da belirten Akdağ "Siz her şeyi güzel yaptınız da biz mi batırdık? Artık ben yöneticileri ciddiyete davet ediyorum. Yöneticilik yapsınlar, komiklik yapmasınlar" dedi.
 
AKDAĞ: "HERKESE VE HER ŞEYE RAĞMEN..."
Fuat Akdağ ise "Biz leş kargalığı yapmıyoruz, hamaset yapmıyoruz. Biz burada herkese ve her şeye rağmen, sizlere rağmen spor yayıncılığı yapmaya çalışıyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol