İZMİR'İN İLK BAYAN RAGBİ TAKIMI KURULDU

Bostanlıspor İzmir’in ilk erkek ragbi takımından sonra ilk bayan ragbi takımını da kurdu.

05 Mart 2013 Salı 11:51
İZMİR'İN İLK BAYAN RAGBİ TAKIMI KURULDU

 Çalışmalarını Bostanlı Gode Cengiz Spor Tesisleri Suni Çim Sahasında hafta sonları yapan Bostanlıspor bayan ragbi takımının teknik koordinatörlüğüne Ege Üniversitesi BESYO öğretim üyesi H. Kaya Gücü, antrenörlüğe de Zeynep Yalman getirildi.

Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, İzmir’de ilklerin spor kulübü olmaya devam edeceklerini ve imkânlarını aşarak, İzmirli gençleri TV’lerde görüp severek izlediği spor branşlarıyla buluşturup, yarışma ruhunu verdiklerini ifade etti. 
Erboy, “Amerikan Futbolu, beyzbol, softbolden sonra erkek ragbi ve en son olarak da bayan ragbi takımımızı kurduk. 15 kişiyle çalışmalarımızı Karşıyaka’da sürdürüyoruz. Bayan takımımızı kısa bir süre Milli Takım antrenörü Engin Yüksel çalıştırdı. Türkiye Ragbi Federasyonu Başkanı Şahin Kömürcü inanılmaz bir destek verdi. Kuruluş aşamasında bizi sonuna kadar motive etti ve şubelerimizin kurulmasını sağladı. Şimdi önce Karşıyakalı ve İzmirliler’den destek bekliyoruz. Amatör bir kulüp olarak misyonumuz ve vizyonumuz artık belli oldu. Bostanlıspor’u sporda büyük bir marka yapacağız. Lisanslı sporcu sayımızı en kısa zamanda 1000’e ulaştırmayı hedefliyoruz” dedi.






















yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol