İZMİR FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ YÖNETİMİ YENİLENDİ

İzmir Fenerbahçeliler Derneği yeni yönetim kurulunu tanıtmak amacıyla basın toplantısı düzenledi.

04 Mart 2011 Cuma 18:10
İZMİR FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ YÖNETİMİ YENİLENDİ


İzmir Fenerbahçeliler Derneği yeni yönetim kurulunu tanıtmak amacıyla basın toplantısı düzenledi.
Gazeteciler ve dernek üyeleriyle yapılan kahvaltının ardından Dernek Başkanı Cem Çalışkan, amaçlarının İzmir'de ki Fenerbahçelilere hizmet etmek olduğunu belirterek, "Amacımız İzmirli Fenerbahçelileri bir arada toplamak. Bir festival düzenlemek istiyoruz. İnsanları kötü alışkanlıklarından uzaklaştırabilmek için eğitici ve öğreti bilgiler olacak. İnsanlarımıza yardım etmek istiyoruz. Bu anlamda bu tür çalışmaların bundan sonra içinde olacağız" diye konuştu.
Daha aktif bir Fenerbahçeliler derneği oluşturmak istediklerini belirten Çalışkan, "Haftanın 7 günü aktif olan bir dernek olmak istiyoruz. Fenerbahçeli dostlarımız derneğimizi ziyarete gelsinler. Maçlarımızı burada derneğimizde hep birlikte izleyelim" şeklinde konuştu.



Dernek üyeliği ile ilgili konulara da değinin Çalışkan, "Üyelik için sadece 2 fotoğraf ve aylık 30 TL gibi bir ücret gerekiyor. Bunun dışında ki her şeyi derneğimiz hallediyor. Ayrıca üyelerimize birçok fırsat sunacağız" diye konuştu.
Fenerium'da ve İzmir'in en önemli otel, restoran ve mağazalarında Fenerbahçe Derneği kartı olanlara fırsatlar sunulacağını belirten Çalışkan, "Görüşmelerimiz sürüyor. Fenerium ile anlaştık. Birçok firma ile görüşüyoruz. Yakın zamanda Fenerbahçeliler Derneği kartı olan vatandaşlarımızı önemli sürprizler bekliyor" ifadelerini kullandı.
Toplantı gazeteciler ve dernek üyelerinin toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

İzmir Fenerbahçeliler Derneği Yeni Yönetimi Tanıtıldı başlıklı ve İzmir Fenerbahçeliler Derneği yeni yönetim kurulunu tanıtmak amacıyla basın toplantısı düzenledi. özetli haberi okudunuz.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol