İngilizlerden Cristiano Ronaldo'ya Darbe Üstüne Darbe

Cristiano Ronaldo'ya darbe üstüne darbe! Şimdi de 2 maçtan men edildi. remier Lig'de Cristiano Ronaldo depremi yaşanıyor. Geçtiğimiz gün sözleşmesi feshedilen Portekizli yıldız oyuncuya İngiltere Federasyonu cezayı kesti.

23 Kasım 2022 Çarşamba 19:02
İngilizlerden Cristiano Ronaldo'ya Darbe Üstüne Darbe

Manchester United'ın sözleşmesini feshettiği Ronaldo'ya Federasyon tarafından ceza kesildi. Küçük bir taraftarın telefonunu parçalayan yıldız oyuncuya 2 maç men cezası verildi.

POLİS SORGULADI, FEDERASYON CEZAYI KESTİ
Kendisiyle fotoğraf çekilmek isteyen küçük taraftara sinirlenip telefonunu yere fırlatıp parçalayan Ronaldo özür dilemişti. Polis tarafından sorgulanan Ronaldo için "37 yaşındaki bir adamın, saldırı ve cezai zarar iddiasıyla sorgulandığını ve sorguya gönüllü bir şekilde katıldığını doğruluyoruz." denilmişti.

PREMİER LİG CEZAYI KESTİ

Premier Lig, geçen sezon meydana gelen olay hakkında Ronaldo'ya 2 maç men cezası verildi. Premier Lig'de bir takıma transfer olması durumunda Ronaldo 2 maç kadroya dahi giremeyecek.

"TEN HAG'A SAYGI DUYMUYORUM"
"Manchester United bana ihanet etti. Eric ten Hag'a saygı duymuyorum çünkü o bana saygı duymuyor. Bana saygı göstermeyen birine ben de saygı duymam! Çok fazla üzerime geldiler, beni sürekli ayrılmam için zorladılar. Kötü gidişatın sorumlusu benmişim gibi gösterildim. Sadece teknik direktör değil kulübün çevresindeki bazı kişilerce bu yapıldı. İhanete uğramış gibi hissettim."

"GÖSTERİLEN GELİŞİM SIFIR"
"Sir Alex Ferguson görevini bıraktığından beri Manchester United'ın gösterdiği gelişim sıfır. Manchester United yöneticileri yeni doğan kızımın hastalığına %100 inanmadı. Bu utanç verici çünkü benim sözüme güvenmediler. Sezon öncesi hazırlık kampına da bu yüzden katılmamıştım, ailemin yanında olmam gerekiyordu"

"GLAZERLAR UMURSAMIYOR"
"Bildiğiniz gibi Manchester United marketing yapan bir kulüp. Onlar paralarını pazarlamadan, spordan alıyorlar ama bence Glazerlar durumu umursamıyor"


"DÖNDÜĞÜMDE HERŞEYİN AYNI KALMASI ÜZDÜ"
"Dürüst olmak gerekirse, Manchester United'a imza atıp geri döndüğüm gün, her şeyin geliştiğini düşünmüştüm. Ayrılalı 13 yıl olmuştu. Geldiğimde, her şeyin farklı olacağını hayal ettim. Bilirsiniz teknoloji, altyapı, mutfak, duşlar vs. Şaşırdım. Kötü anlamda şaşırdım. Her şey aynı kalmıştı."


"BENİ İSTİKRARSIZLIK ŞAŞIRTTI"
"Manchester United'daki istikrarsızlık beni çok şaşırttı. Ole Gunnar Solskjaer hakkındaki düşünceleri 1 saatte değişti. O yaz Sancho'yu, Varane'ı ve beni almışlardı. Manchester United olması gerektiği gibi diye düşünmüştüm. Ancak, Sir Alex Ferguson kulüpte çok büyük bir boşluk bıraktı. Sadece Ferguson değil David Gill gibi iyi bir adamın ayrılığı da etkilemiş. Bu yüzden Manchester United'ın bir noktada aynı kulüp olmadığını biliyordum. Ancak, bu kadar büyük bir boşluk olabilirdi. Beni en çok şaşırtan şey buydu."


"BEN VE 8 OYUNCU DAHA STADI TERK ETTİ"

"Stattan ayrılmak pişman olduğum bir şey, dürüst olacağım. Yüzde 100 olarak söylemek zor ama diyelim ki pişmanım ama aynı şekilde teknik direktör tarafından da kışkırtılmış hissettiğimi söylemeliyim. Ben ve 8 oyuncunun arasından sadece benim adım söylendi. Herkes bunu yapıyor, geçen yıl bir çok oyuncu aynı şeyi yaptı. Kara koyun ben seçildiğim için herkes benim üzerime geldi"

"3 DAKİKA KALA OYUNA GİRECEK OYUNCU DEĞİLİM"

"Bir maçın bitimine 3 dakika kala oyuna alınması kabul edebileceğim bir şey değil. Üzgünüm, ben o tür bir oyucu değilim. Takımıma neler verebileceğimi çok iyi biliyorum. Kulübün bana verdiği 3 günlük ceza küçük düşürücüydü. Bence bu şekilde davranmam kulübün bir stratejisiydi. Manchchester United'ın iletişim stratejisinden çok çok çok çok hayal kırıklığına uğradım. Evde oğlum neden maçta olmadığımı sordu ve ona cezalı olduğumu söyledim. Bana, 'Dünyanın en iyi oyuncusu nasıl cezalı olabilir' dedi"

"BENİ SEVDİĞİNİ SÖYLEMESİ YALAN"

"Antrenörüm bana saygı duymadı, demek ki ilişki bu şekilde ilerliyor. Basında bana saygı duyduğunu söylüyor, ben çok seviyor falan filan ama aslında bu sadece basınla ilişkileri için. Yüzde yüz bu böyle. Manchester United'da bir daha dönmeyeceğimi söylemek benim için zor, neler olacağını göreceğiz"

"BEN ÇOCUKKEN OLDUĞUM GİBİ DEĞİLLER"

"Dünyadaki tüm futbolcular, ben çocukken olduğu gibi değiller. Onları suçlayamayız. Çünkü, bu hayatın bir parçası. Yeni bir nesil var ve onların dikkati tamamen teknolojik şeylerde. Bizi kesinlikle dinliyorlar ama bir yandan bizden de uzaklaşıyorlar. Genç oyuncuların önünde dünyanın en iyilerinden biri var ve hiç örnek almıyorlarsa bu benim için utanç verici olur. Ben 18-19 yaşımdayken Van Nistelrooy, Ferdinand, Roy Keane ve Ryan Giggs'i takip eder, örnek alırdım. Bu yüzden bu zihniyete sahibim. Bedenime, zihnime, aklıma dikkat ediyorum. Çünkü ben o adamları örnek aldım. Ben bu işi onlardan öğrendim."

"TEN HAG'I GELMEDEN ÖNCE ÇOK AZ TANIYORDUM"

"Erik ten Hag'ı Manchester United'a gelmeden önce çok az tanıyordum, Ajax'ta yaptığı işlerden. Biaz... Cristiano Ronaldo'yu eleştirmek, diğerlerini eleştirmekten daha kolaydır. Bu yüzden beni sürekli manşete çıkardılar. Böyle yaşamaya alışkınım. 37 yaşımdayım ve biliyorum, birçok şey öğrendim. Dipteyken ve zirvedeyken, daha önceden göremediğiniz şeylerin farkına varırsınız. Kötü anlarıma da minnettarım. Hangi insanların yanımda olduğunu, o anlarda kimin bana sırt çevirdiğini görüyorum."

"BENDEN HOŞLANMAYANLAR İÇİN VAKİT KAYBETMEM"

"Bazı insanlar sadece negatiflik taşır. Son 4-5 ayda basın beni her zamankinden daha fazla eleştirdi. Bazen nedenini anlayamadım. Portekiz basını bile beni eleştirdi, anlayamadım. Yine de bunu kıskandıkları için yaptıklarını biliyorum. 21 yıldır bu oyunun zirvesindeyim. Her şeyi biliyorum. Benim için problem yok. Eleştirilerini dinlemek, en iyi günlerinizde değilken zor oluyor. Gazeteleri okumayı sevmem, hepsi yalancı! Tamamı değil ama büyük çoğunluğu çöp! Sürekli yalan söylerler. Beni kötüledikleri o cümleleri neden okuyacağım ki! Ben, beni sevenleri önemsiyorum. Benden hoşlanmayanlar için zaman kaybetmem, tamamen vakit kaybı!"

"KARİZMATİK OLMAMLA İLGİLİ BİR DURUM"

"Sosyal medyada en çok takip edilen kişiyim. Bu sadece iyi futbolcu olduğum için değil, karizmatik olmamla da alakalı bir durum. Bence yakışıklı olmam da buna sebep oluyor. Gerçek sebebini bilmiyorum ama sanırım insanların tatmak istediği bir meyveyim."

"BİLMEDİKLERİ İÇİN ELEŞTİRİYORLAR"

"Gary Neville'ın eleştirilerini gördükçe şaşırıyorum. Beni neden bu kadar ağır eleştirdiğini bilmiyorum. Muhtemelen beni kıskanıyor. Kariyerini 30'lu yaşlarının ortasında bitirdi. Ben ise hala en yüksek seviyede oynuyorum. Ondan daha iyi görünüyorum. Bu doğru. Benimle oynayan Gary Neville gibi insanlardan bu tür eleştirileri almak ve dinlemek zor. İnsanların kendi fikirleri olabilir ama antrenmanlarda neler olup bittiğini bilmiyorlar. Hatta, hayatımda neler olduğunu bilmiyorlar. Benim bakış açımı da dinlemek isteselerdi keşke. Tüm hikayeyi bilmedikleri için rahat rahat eleştiriyorlar."

"FUTBOLU ARTIK BİR İŞ OLARAK GÖRÜYORUM"

"Beni motive eden şey kesinlikle rekor, adrenalin. Haydi dürüst olalım, geçtiğimiz yıllarda oynanan futbol artık değişti. Futbolu artık bir iş olarak görüyorum."

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol