"I LOVE YOU TOO..."

Fenerbahçe’ye 2006 – 2007 sezonunda gelen ve Fransız PSG’ye satılan futbolcu Diego Lugano, bugün çok sayıda taraftarın tezahüratları eşliğinde Paris’e yolcu edildi.

28 Ağustos 2011 Pazar 16:36

THY’nin TK-1827 sefer sayılı uçağı ile bugün saat 13.45’de İstanbul’dan Paris’e giden Lugano, Atatürk Havalimanı dış hatlar terminali önünde aracından iner inmez taraftarlarca omuzlara alındı. Lugano'ya " I Love You Toto” , “Fenerle kimse başa çıkamaz” sloganları eşliğinde terminalde, omuzlarda kısa bir tur attırıldı ve daha sonra bilet işlemlerinin yapıldığı kontuara getirildi.

Bilet işlemleri yapılırken bir açıklama yapan Diego Lugano, Fenerbahçe’nin kendisinde özel bir yeri olduğunu belirterek, “Ben Fenerbahçe’de bir etap bitirdim ve şimdi yeni bir etaba başlıyorum yeni takımımla. Bir gün geri dönüş olabilir, bununla ilgili net bir şey söylemek çok zor. Şundan çok eminim Fenerbahçe’ye profesyonel anlamda şimdilik veda ediyorum Ancak her zaman Fenerbahçe kimliğimi üzerimde taşıyacağım” dedi.

Lugano, daha sonra tekrar taraftarların omuzlarına alınarak yine sloganlar eşliğinde THY’nin VİP salonu önüne getirildi. Burada kulüp tarafından kendisine bir buket çiçek verildi. Daha sonra VİP salonu önünde taraftarlara el sallayan Lugano, Türkçe olarak “Allahaısmarladık” dedi.

Fenerbahçe, Lugano’yu PSG'ye 3 milyon euroya satmıştı.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol