HELAL OLSUN KAPTAN!

301 madencinin hayatını kaybettiği Soma’daki maden faciasında mağdur olan maden işçileri ve ailelerinin büyük bölümünün borçlarını Fenerbahçe’nin kaptanı Volkan Demirel’in kapattığı ortaya çıktı.

23 Mayıs 2016 Pazartesi 15:46
HELAL OLSUN KAPTAN!

 Soma’da tam 301 maden işçisi göçük altında kalarak hayatlarını kaybetmişti.  Birçok kurum ya da kuruluştan yardım yağdı Soma’ya. Ancak bunların içerisinde tek başına sorumluluk üstlenen bir kişi vardı ki şimdiye kadar ne adını duyduk me de konusu geçti. Fenerbahçe’nin başarılı file bekçisi ve kaptanı Volkan Demirel’in Soma’daki mağdur işçi ve ailelerin önemli bir bölümünün sessiz sedasız borçlarını kapattığı ortaya çıktı… Volkan Demirel facia sonrasında mağdur duruma düşen maden işçileri ve ailelerine kendi imkanlarıyla kucak açtı. Kiminin borçlarını tamamen temizledi, kiminin de büyük bir bölümünü kapattı. Miktarın 850 bin liraya yakın olduğu öğrenildi.

Takım arkadaşları da Volkan’la birlikte harekete geçti

Sarı lacivertlilerin tecrübeli file bekçisinin bu davranışı takım arkadaşlarını da harekete geçirdi. Diğer futbolcular da kendi aralarında topladıkları paralarla Soma’daki birçok maden işçisi ve yakınlarının borçlarını kapatarak maddi açıdan büyük bir destek verdiler.

Haberin duyulması üzerine Volkan Demirel Twitter’dan bir açıklama yaparak, Yardımlarımız elmizden geldiğince bundan sonra da sürecek, ancak bu desteklerin haber olmasından takım arkadaşlarımızla birlikte rahatsızlık duyuyoruz” dedi.

İşte o açıklama;



CjINITLWkAAl5SM

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 23.05.2016 15:58
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol