HAZIRLIK BİLE 'REZALET'...

A Milli Takımımız, 58 yıl sonra İstanbul'da karşılaştığı Brezilya'ya 4-0 yenildi. Show TV'den naklen yayınlanan tarihi gecede bu sezon tribünler ilk kez doldu. Goller: Neymar (2), Semih (kendi kalesine) ve Willian'dan geldi

12 Kasım 2014 Çarşamba 22:36
HAZIRLIK BİLE 'REZALET'...

 A Milli Takımımız, dünya markası Brezilya'ya özel maçta 4-0 yenildi. Show TV'den naklen yayınlanan mücadelede Sambacılar'a farklı galibiyeti getiren golleri; 20 ve 60. dakikada Neymar, 24. dakikada Semih Kaya (kendi kalesine) 44. dakikada ise Willian kaydetti. Öte yandan Kadıköy Şükrü Saracoğlu'nda oynanan mücadelede tribünler bu sezon ilk kez doldu.

Neymar'ın attığı dördüncü golün ardından Saracoğlu; "Neymar" tezahüratları ile inledi. 

58 YIL SONRA İSTANBUL'DA 
Milliler, 58 yıl sonra İstanbul'da Brezilya ile özel maçta karşı karşıya geldi. Türkiye'nin ev sahipliği yaptığı, 1956'da İnönü Stadı'nda yapılan maçı konuk ekip 1-0 kazanmıştı. En son 5 Haziran 2007'de Almanya'da özel maçta karşılaşan ve 0-0 berabere kalan iki takım, yaklaşık 7,5 yıl sonra yeniden birbirlerine rakip oldu. Almanya'daki maçta iki takımın başında yine Fatih Terim ve Dunga yer alıyordu.

YİNE KAZANAMADIK
Brezilya'ya farklı yenilen Milli Takımımız, Sambacılara karşı yine kazanamadı. Türkiye, tarihinde 3'ü resmi olmak üzere 6 kez karşılaştığı Brezilya’yı hiç yenemedi. 6 maçın 2’si berabere bitti, Ay-Yıldızlılar 4 kez yenildi.

A Milli Takım'ın, Brezilya ile yaptığı özel maçta Kadıköy'de milli coşku yaşandı. Karşılaşmaya büyük ilgi gösteren futbol severler, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı tribünlerini doldurdu.

Türkiye-Brezilya mücadelesiyle beraber, futbol severler bu sezon ilk kez bir maçta tribünleri bu seviyede doldurmuş oldu. Karşılaşmanın biletlerine büyük ilgi gösteren ve maç gününe kadar büyük çoğunluğunu tüketen futbol severler için, kalan az sayıdaki bilet, maç başlayana kadar stat gişelerinden satıldı. Tribün koltuklarının büyük bölümüne Türk bayrakları konuldu. Taraftarların tribünlerde çalınan şarkılar eşliğinde dalgalandırdıkları ay-yıldızlı bayraklar, renkli görüntüler oluşturdu.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 12.11.2014 22:44
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol