FENERBAHÇE'DEN SERT AÇIKLAMA!

Fenerbahçe Asbaşkanı Ömer Temelli, Galatasaray’lı Gökhan Zan’ın cezasının 1 maça düşürülmesi ve bu cezanın da ertelenmesi üzerine sert açıklamalarda bulundu.

17 Mart 2013 Pazar 14:54
FENERBAHÇE'DEN SERT AÇIKLAMA!

 Fenerbahçe Spor Kulübü’nün internet sitesinden yazılı bir açıklama yapan Asbaşkan Ömer Temelli, "Fenerbahçe Spor Kulübü olarak, Türk Futbolu’nun geleceğine ve marka değerine verdiğimiz önem ve saygı tahtında sergilediğimiz tavır ve duruş tüm kamuoyunun malumudur. Kulübümüzün öncelikli amacı spor kamuoyunu her türlü gerginlikten uzak tutmakla birlikte, adil yarışma hakkımıza gereken saygı ve özenin gösterilmesini sağlamaktır. Bunu sağlamakla görevli ve sorumlu kurum ise; Türkiye Futbol Federasyonu’dur. Türkiye Futbol Federasyonu’nun son zamanlarda üst üste almış olduğu idari ve yargısal kararlar, bizlerin yanı sıra kamuoyu tarafından da endişe ile takip edilmektedir.

TFF, Kurul Başkanlarının temsil ettikleri makamların saygınlığına yakışmayan beyanları, anlaşılamaz nitelikteki hakem hataları, bu hatalara neden olan hakemlerin meydan okurcasına yapılan atamaları, müsabaka tarihlerinin tespitlerindeki eşitsizlikler ve bunun yanında hep aynı kulüp ve mensuplarına uygulanan talimat maddeleri, tarafımızdan anlaşılamamakta ve kamuoyuna da açıklanamamaktadır. Yarıştığımız kulüp yetkileri ceza kurullarına sevk edilmez ya da cezalandırılmazken ya da futbolcu cezaları kaldırılıp müsabakalarının hemen öncesinde bu cezalar ertelenirken,bununla birlrkte kulübümüzün savunma hakkı kısıtlanır ya da savunma alınmadan talimatlarda olmayan cezalara çarptırılırken, birilerinin Fenerbahçe camiasına olanları ve varsa tasarlanmış olacakları açıklama gereği artık kaçınılmazdır.
Kaldı ki yaptığımız tüm uyarılara rağmen tarafımıza söylendiği üzere TFF ile irtibatı kesilmeyen ve bazı kulüplere angaje olmuş birkaç kişi tarafından yönetilip yönlendirilmeye çalışılan Türkiye Futbol Federasyonu’nun bunların etkisi altındaki bu kurullarının tutarsız karar ve davranışlarının federasyonumuzu çözümsüzlüğe götürmekte olduğunu endişeyle izlemekteyiz.
Unutulmamalıdır ki, Fenerbahçe’nin büyüklüğü, herkes tarafından bilinmesinin ötesinde tüm kişi ve kurumlar tarafından zamanla bizzat yaşanacak ve anlaşılacaktır" dedi.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol