Fenerbahçe Şampiyon Olmayı İstemedi

Süper Lig'in 41. haftasında Fenerbahçe sahasında Sivasspor'u ağırladı. Zirve mücadelesi veren Sarı Lacivertliler sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı ve son haftaya girerken büyük yara aldı. Alınan bu sonuçla Fenerbahçe 79 puanda kaldı ve Beşiktaş'ın yenildiği, Galatasaray'ın yendiği haftada 3. sırada kaldı. Sivasspor ise puanını 62'ye yükseltti ve Avrupa iddiasını sürdürdü.

11 Mayıs 2021 Salı 23:10
Fenerbahçe Şampiyon Olmayı İstemedi

Süper Lig'in 41. haftasında Fenerbahçe sahasında Sivasspor'u ağırladı. Zirve mücadelesi veren Sarı Lacivertliler sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı ve son haftaya girerken büyük yara aldı. Avrupa'da yer almak için savaşan Sivasspor ise 3 puanı hanesine yazdırarak iddiasını sürdürdü.

Alınan bu sonuçla Fenerbahçe 79 puanda kaldı ve Beşiktaş'ın yenildiği, Galatasaray'ın yendiği haftada 3. sırada kaldı. Sivasspor ise puanını 62'ye yükseltti. 

ZİRVEYE YERLEŞEBİLİRDİ, 3. OLDU

Lider Beşiktaş’ın Karagümrük’e 2-1 yenildiği gecede Sivasspor’u yenerek zirveye yerleşme şansını elinin tersiyle iten sarı lacivertliler, Galatasaray’ın Denizlispor’u mağlup etmesiyle bitime 1 hafta kala 3. sıraya kadar geriledi. Son haftaya Beşiktaş ve Galatasaray 81 puanla girerken, 79 puanlı Fenerbahçe şampiyon olabilmek için son hafta maçında rakiplerinin kaybetmesini bekleyecek ve Kayserispor’u mağlup etmesi gerekecek. Ligdeki yenilmezlik serisini 18 maça çıkartan Sivasspor ise, puanını 62 yaparak 5. sıraya yükseldi ve Avrupa kupalarına katılma yolunda önemli bir galibiyet elde etti. Yiğidolar ligdeki son maçında Kasımpaşa’yı ağırlayacak.

EMRE BELÖZOĞLU'NDAN HATALI DEĞİŞİKLİKLER

Fenerbahçe'nin kenar yönetimi önceki hafta Ankaragücü maçında ne kadar doğru değişiklikler yaptıysa bu maçta da o kadar hatalı kararlara imza attı. Maçın Valencia'dan sonra en istekli oyuncuları Pelkas ve Ozan Tufan'ı oyundan alan Emre Belözoğlu, oyuna sezon başından bu yana hiçbir verim alınamayan Cisse ile Osayi Samuel'i soktu.

Fenerbahçeli taraftarlar, şampiyonluğun kendi elleriyle teslim eden oyuncular ve yönetime tepki gösterirken, Ali Koç'a bir daha aday olmama çağrısı yaptı.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 11.05.2021 23:19
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol