Fenerbahçe Kadıköy'de Yine Yok!

Süper Lig'de 12. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe, kendi sahasında Yeni Malatyaspor'a 3-0 mağlup oldu. Maçın başından sonuna kadar rakibi karşısında hem fiziksel hem de taktiksel açıdan adeta dökülen Sarı Lacivertliler'in savunmasında Tisserand ve Sadık'ın akılalmaz hataları dikkat çekti. Malatyaspor'un birçok gol pozisyonundan da yararlanamadığı maçta genç kaleci Altay da tarihi farkı önledi. Hamza Hamzaoğlu'nun 4 forvetle sahaya çıkardığı Malatya'da goller Adem Büyük (9', pen.), Umut Bulut (22) ve Youssouf Ndayishimiye'den (48) geldi.

12 Aralık 2020 Cumartesi 20:44
Fenerbahçe Kadıköy'de Yine Yok!

Süper Lig 2020-2021 sezonu 12. hafta mücadelesinde Fenerbahçe ile Yeni Malatyaspor karşı karşıya geldi. Fenerbahçe, rakibi karşısında silik bir görüntü çizdi bu da zaten skora yansıdı ve maçı 3-0 gibi farklı bir sonuçla kaybetti.

Ev sahibi Fenerbahçe 11 hafta sonunda 7 galibiyet, 2 beraberlik sonucu elde ettiği 23 puanla Süper Lig'de 3. sırada yer alıyordu. Fenerbahçe, evinde oynadığı son üçSüper Lig maçını kaybetti. Yeni Malatyaspor, Süper Lig'de oynadığı son yedi maçın sadece birini kaybetti.

Gerek Fenerbahçe iki sıfır geriye düştükten sonra gerekse de maç sonunda taraftarlar isyan etti. Özellikle sosyal medyada teknik direktör Erol Bulut'a veryansın eden Fenerbahçeli taraftarlar, " Bu takımın hali ne Erol hoca', 'Aykut Kocaman sana haksızlık etmişiz', 'Bu oyunla şampiyonluk hayal' ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE-YENİ MALATYASPOR MAÇA NASIL BAŞLADI?

İki takımın ilk 11'leri şu şekildeydi:

Fenerbahçe: Altay, Gökhan, Sadık, Tisserand, Caner, Gustavo, Ozan, Ferdi, Pelkas, Mert Hakan, Cisse

Yeni Malatyaspor: Ertaç, Hafez, Hadebe, Semih, Issam, Youssouf, Acquah, Adem, Kubilay, Umut, Tetteh

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 12.12.2020 21:22
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol