Fenerbahçe Dikkat! Topunuz İstifa Edin...

Süper Lig’in 23’üncü haftasında Galatasaray deplasmanda Fenerbahçe’yi 3-1 mağlup etti. Sarı-kırmızılılar bu sonuçla 20 yıl 2 ay 1 gün sonra Kadıköy deplasmanından galibiyetle ayrıldı.

23 Şubat 2020 Pazar 21:18
Fenerbahçe Dikkat! Topunuz İstifa Edin...

Süper Lig’in 23. haftasında dev derbi mücadelesinde Galatasaray deplasmanda 20 yıl aradan sonra Fenerbahçe’yi 3-1’lik skorla mağlup etti. Müsabakanın sonunda tribünler futbolculara tepki gösterirken Teknik Direktör Ersun Yanal’ı istifaya davet etti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, 66. dakikada kırmızı kart gördü. Hakem Halil Umut Meler'e itiraz ederken sahaya giren Yanal, elleriyle de itirazını devam ettirdi.

Yardımcılarını da dinleyen Meler, direkt kırmızı verdi. Şaşıran Ersun Yanal, mecburen yedek kulübesinin arkasına geldi. Onyekuru'nun pozisyonuna itiraz eden Yanal, çok sinirlendi.

Yardımcı antrenör Volkan Kazak da sarı kart gördü.

Sosyal platformlarda da tepkiler çığ gibi. Başta İkinci Başkan Semih Özsoy olmak üzere yönetime ve teknik ekibe tepki gösteren Fenerbahçeliler. "Başkan hariç topunuz bu kulübü rahat bırakın. Fenerbahçe'ye yapacağınız en büyük iyilik bu olur" dedi.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol