Fenerbahçe'den AKP'nin Kanalına Büyük Öfke!

Fenerbahçe Kulübü'nden, bugün a spor'un resmi hesabından atılan mesaj ve haberle ilgili sert açıklama yapıldı.

19 Mart 2019 Salı 18:39

Fenerbahçe Kulübü, a spor'un “350 milyonu batırdı, 300 daha istiyor” haberi üzerine resmi siteden bir açıklama yaptı. Çalık Holding'e ait a spor kanalı hükümete yakınlığıyla biliniyor. Erdoğan'ın damadı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Aybayrak da bir dönem Çalık Enerji'de CEO olarak çalışmıştı.

Kulüpten yapılan açıklamada “Malum mecralara cevabımızdır” başlığı kullanıldı.

İşte resmi açıklama:

“Bugün bir medya grubunun gazetesinden ve ardından spor televizyonunu temsil eden sosyal medya hesaplarından, Başkanımız Ali Koç'u ve kulübümüzü hedef gösteren, çirkin ve maksatlı bir haber servis edilmiştir.

Daha önce bu konuya dikkat çekmiş olmamıza rağmen bu mecralar ‘hiç şaşırmadığımız şekilde' malum yöntem, üslup ve yaklaşımla yayın politikaları ile kulübümüzü ve başkanımızı hedef almaya devam etmektedirler.

Bu manidar yaklaşımın, hiçbir yayın kurum ve kuruluşuna yakışmayacağını söylemek isterdik ancak karşımızda bizi hedef alan bir ‘zihniyet' bulunmaktadır.

Duyduğumuz rahatsızlığı açıkça ve bir kez daha dile getiriyor; camiamızın birlik-beraberliğinin ve başlatacağımız kaynak yaratma projesinin başarısının, bu yaklaşıma verilecek en güzel cevap olacağına inanıyoruz.”

FENERBAHÇE TARAFTARDAN BÜYÜK ÖFKE

Fenerbahçe taraftarı da Twitter üzerinden a spor'a büyük tepki gösterdi
Batuhan Aydın @batuhanay1907: A spor ve gazetelerinin muhabirleri kulübün kapısından içeri girmemelidir onların anladığı dil bu.

Mahmut Karaahmetoğlu @mkkaraahmetoglu: Atv ve A spor aynı grubun. Atv, yanlı ve yalan yayın yapan ısmarlama haber sunanları ifşa ediyor.(!) A spor yalan haber yapıyor ve kasıtlı Fenerbahçe düşmanlığı sunuyor.

emir hoskeserr @emirakis: A spor ve onun gibi butun yalancı spor basını #FENERBAHÇE stad istemiyoruz

atmaca1907 @dr_zaza_: a spor izleme izlettirme

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol