Fenerbahçe'de Mesut Özil-Vitor Kavgası!

Geçen sezonun devre arasında kadroya katılan Mesut Özil'in fizik olarak yeterli seviyeye ulaşmadığına dair eleştiriler yapılıyor. Mesut, Pereira'nın as oyuncusu olamadı. Yıldız futbolcu yedek bırakılıyor ve 90 dakikayı tamamlayamıyor. Hafızalara Pereira-Van Persie olayı geldi.

14 Eylül 2021 Salı 12:12
Fenerbahçe'de Mesut Özil-Vitor Kavgası!

Fenerbahçe'de ilk puan kaybı ile ortalık yeniden karıştı. Maçın ardından bir grup taraftar Başkan Ali Koç ve yönetimine, "Masaya yumruğu vurun, hakemlere ve TFF'ye cevap verin" tepkisini gösterdi. Bununla birlikte Mesut Özil tartışmaları da başladı.

Mesut Özil, ligin ilk maçında Adana Demir'e karşı bir gol kaydetti, Antalya maçında sonradan girip Valencia'ya asist yaptı. Ancak fizik olarak Pereira'nın beklentisini karşılayamadı.

Fenerbahçe'de yeni Peraira-Van Persie vakası! Mesut Özil tartışması camiayı böldü

MESUT'TAN TEŞEKKÜR

Mesut Özil, sosyal medyada kendisi için açılan destek etiketine teşekkür etti. Mesut, "İnanılmaz destekleriniz için teşekkürler" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'de yeni Peraira-Van Persie vakası! Mesut Özil tartışması camiayı böldü

VAN PERSİE KRİZİ

Vitor Pereira, ilk döneminde dünyaca ünlü futbolcu Van Persie ile büyük sorun yaşamıştı. Yedek kalan Hollandalı futbolcu Pereira'yı itmiş, zaman zaman sert tepkiler göstermişti. Mesut Özil bunların hiçbirini yapmadı ancak oyundan çıkarken bir hayli üzgün. Önümüzdeki haftalarda yaşanacaklar merak konusu oldu.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol