Fenerbahçe Beşiktaş'ı Devirdi; 3-1

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Fenerbahçe - Beşiktaş karşı karşıya geldi. Tam 4 golün çıktığı mücadelede Fenerbahçe, Beşiktaş'ı 3-1 mağlup etti. Ozan Tufan attığı harika golle derbiye damga vurdu.

22 Aralık 2019 Pazar 21:06
Fenerbahçe Beşiktaş'ı Devirdi; 3-1

Süper Lig'in 16. haftasında Fenerbahçe Kadıköy'de Beşiktaş'ı konuk etti. Ev sahibi Fenerbahçe rakibi Beşiktaş karşısında 3-1'lik skorla galip gelmeyi başardı. Fenerbahçe'nin golleri 23. dakikada penaltıdan Kruse, 32. dakikada Ozan Tufan, ve 58. dakikada Vedat Muriqi'den geldi. Beşiktaş'ın tek sayısını 50. dakikada Atiba Hutchinson kaydetti. Fenerbahçe Beşiktaş maç özeti ve maçın detayları haberimizde...

Fenerbahçe bu galibiyetle puanını 28'e çıkarttı ve maç fazlasıyla 3. sıraya yükseldi. 27 puanda kalan Beşiktaş ise 4. sıraya geriledi.

Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe Rizespor deplasmanına giderken, Beşiktaşeinde Gençlerbirliği'ni konuk edecek.

LENS CEZALI DURUMA DÜŞTÜ
Beşiktaş’ın Fenerbahçe ile oynadığı karşılaşmanın 31. dakikasında Ozan Tufan’a yaptığı hareket sonrasında sarı kart gören Jeremain Lens cezalı duruma düştü.

Süper Lig’in 16. haftasında Fenerbahçe deplasmanına giden Beşiktaş’ta karşılaşmanın 31. dakikasında Ozan Tufan’a yaptığı hareket sonrasında sarı kart gören Jeremain Lens cezalı duruma düştü. Hollandalı futbolcu, önümüzdeki hafta Vodafone Park’ta oynanacak olan Gençlerbirliği mücadelesinde forma giyemeyecek.

JAİLSON 9 HAFTA SONRA STOPERDE
Fenerbahçe’nin Brezilyalı futbolcusu Jailson, 9 hafta sonra sarı-lacivertli ekipte stoper olarak Beşiktaş derbisinde sahaya çıktı.

Süper Lig’in 16. haftasında Beşiktaş ile evinde derbi mücadelesine çıkan Fenerbahçe’de Jailson 9 hafta sonra stoperde görev aldı. Süper Lig’in ilk 7 haftasında savunmada görev yapan Brezilyalı orta saha Antalyaspor maçının ardından 5 mücadelede ön libero olarak yer aldı. 3 müsabakada kadroda olmayan 24 yaşındaki futbolcu, ligin 16. haftasında oynanan Beşiktaş derbisinde Teknik Direktör Ersun Yanal tarafından ilk 11’de savunmada görev verildi.

VAN PERİSE TRİBÜNDEYDİ
Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Robin van Persie, sarı-lacivertlilerin Beşiktaş ile oynadığı derbi mücadelesini locadan takip etti.

Süper Lig’de oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini sarı-lacivertlilerin eski futbolcusu Robin van Persie de takip ediyor. 2015-2018 yılları arasında 2.5 sezon Fenerbahçe formasını terleten Hollandalı yıldız futbolcu, sarı-lacivertlilerin özel daveti üzerine derbi için İstanbul’a geldi. Maç boyunca heyecanlı gözüken Persie’ye tribünlerden tezahüratlarda bulunuldu.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol