ESKİSİ AĞLADI YENİSİ AĞLATTI..!

Fenerbahçeliler bugün Kadıköy'de camiaya yönelik iddiaları ve bu süreçte yaşananları protesto etti

25 Aralık 2011 Pazar 16:48
ESKİSİ AĞLADI YENİSİ AĞLATTI..!

 Fenerbahçeli taraftarlar, futbolda şike davasına yönelik süreçte yaşananlarla ilgili olarak kulüplerine destek vermek amacıyla Kadıköy'de miting düzenledi.

Mitinge Metris Cezaevi'nde tutuklu bulunan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın gönderdiği mesaj ile Fenerbahçe'nin efsane ismi Rıdvan Dilmen'in yaptığı duygusal konuşma damgasını vurdu. 
Sezon başından bu yana düzenledikleri organizasyonlarla, kulübe hem maddi hem de manevi destek sağlayan Sarı-Lacivertli taraftarlar, bugün Kadıköy'de düzenlenen mitingte bir kez daha seslerini haykırdı.
Fenerbahçeli taraftarların büyük bir katılım gösterdiği organizasyona, sarı-Lacivertli camianın önemli isimlerinin yanı sıra, çok sayıda sanatçı ve sporcu da destek verdi.
AZİZ YILDIRIM DA...
 Fenerbahçeli taraftarlar ellerinde pankartlar, yüzlerinde Aziz Yıldırım maskeleriyle Kadıköy'e geldiler. Fenerbahçe'nin efsaneleri Can Bartu, Ömer Çavuşoğlu ve Ogün Altıparmak da mitinge katıldı.
Kadıköy Meydanı'nda, Karaköy-Eminönü İskelesi'nin önünde kurulan platformda gerçekleştirilen mitingde, Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım'ın avukatlarından Yasemin Merçil, Yıldırım'ın kardeşleri Ali Yıldırım'ın kızları Cansu ve Lara, Acar Yıldırım'ın oğulları Aziz ve Efe ile birlikte platforma çıkarak, başkanın mesajını okudu.
YILDIRIM'DAN MESAJ...
Mitinge gönderdiği mesajında, ''Darağacında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe" sözünü kendisine taraftarlık ruhu olarak kabul etmiş sizlerden biriyim ben'' ifadelerini kullanan Aziz Yıldırım, ''Sevgili Fenerbahçeliler, başından bu yana söylediğim bir sözü yeniden tekrar etmek istiyorum. Bizler suçsusuz, dimdik ayaktayız. 'Biz temiziz' diyen herkesten daha da temiziz'' dedi.
14 Şubat tarihinde başlayacak duruşmanın Türk spor tarihinde bir dönüm noktası olacağını vurgulayan Aziz Yıldırım, mesajında şu görüşlerine yer verdi:
''Benim ve yönetici arkadaşlarımın üzerine atılmaya çalışılan suçlamaları tek tek çürüteceğiz. Bu operasyonu yapanlar ve onu fırsat bilerek, Fenebahçemizi bitirmeye çalışanlar başarısız olacak, tarihin tozlu yaprakları içinde kaybolup gidecekler. Geriye, sizlerin kulübümüze nasıl sahip çıktığınız, hep birlikte sarı-lacivertli renklere nasıl büyük bir aşk beslediğimiz kalacak. Tarihe Kerem ile Aslı'nın, Ferhat ile Şirin'in aşkı gibi bir aşk efsanesini Fenerbahçeliler bırakacak. Milyonların sarı-lacivertli renklere duyduğu aşk ve ona sahip çıkması yıllarca anlatılacak, sonsuza dek yaşayacaktır. Siz büyük taraftarımızın sürecin en başından bu yana bizlere ve kulübümüze sahip çıkmak adına attığınız her adımı gururla ve gözlerimiz dolarak izliyoruz. Bugün orada toplanan binlerce kişiye ek milyonlarca gönülün kulübüne sahip çıktığını, bizlere destek verdiğini ve arkamızda olduğunu biliyoruz. Burada bizler, sizlerden bize ulaşan bu destek ile dimdik ayakta duruyoruz. Bu destek bize hastalıklarımızı da dertlerimizi de unutturuyor.''
DİLMEN DUYGULANDIRDI...
Mitingde bir konuşma yapan Fenerbahçe'nin efsane ismi Rıdvan Dilmen konuşurken gözyaşlarına hakim olamadı.
"Yıllardır bu etiket altında yaşamızıa devam ediyoruz. Aslında 3 Temmuz'dan sonra ne gol atan Rıdvan ne teknik direktör Rıdvan Fenerbahçe'yi bu kadar sevdiğini bilmiyordu. Sayın başkanımız Aziz Yıldırım'a ve soyadı gibi kocaman teknik direktörümüz varken, sizler varken..."
Dilmen'in yanı sıra miting alanında bulunan teknik direktör Aykut Kocaman'da yaptığı konuşmayla miting meydanını gözyaşlarına boğdu.
Kocaman, "Burada olmak gurur verici. Teknik direktör olarak değil, bu ailenin bireyi olarak buradayım" açıklamasında bulundu.
Ogün Altıparmak, "Fenerbahçe her zaman Cumhuriyet'ten yanadır. Fenerbahçe hiçbir zaman cemaatlere boyun eğmemiştir. Yasa değişikliği yapanlara teşekkür ederim. Kimin biat ettiğini gördük" dedi.
Ömer Cavuşoğlu: "Türk sporunun Atatürk'üne madalya vereceklerine içeri aldılar."
Lube Ayar: "3 Temmuz sabahı başkanımızı içeri aldılar. Gün öğleye varmadan küme düşmemize karar verdiler. En büyük eylemi o zaman koyduk: Ölmedik. Başkanın düzene boyun eğmediği için ödediği bedellere şahidiz"
METRİS'TEN MEKTUP...
Metris Cezaevi'nde bulunan Şekip Mosturoğlu, İlhan Ekşioğlu, Cemil Turan ve Tamer Yelkovan'ın taraftarlara yazdıkları mektup okundu. Fenerbahçe Kulübü'nün muhasebecisi Tamer Yelkovanoğulları "Babacığım seni çok seviyoruz" yazılı pankart açtı.

ntvmsnbc





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol