Ersun Yanal'dan Yandaş ASPOR'a Tepki!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Kırklarelispor'la oynanacak Türkiye Kupası maçı öncesi A Spor kanalına canlı yayında verdiği röportajda dikkat çeken ifadeler kullandı.

05 Şubat 2020 Çarşamba 16:53
Ersun Yanal'dan Yandaş ASPOR'a Tepki!

Fenerbahçe Spor Kulübü ile Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın abisi Serhat Albayrak'a ait Turkuaz Medya Grubu arasındaki gerginlik devam ediyor. 

Ali Koç'un Fenerbahçe Başkanı seçilmesinin ardından Turkuaz Medya Grubu'na ait yayın organlarında çıkan haberler Fenerbahçe yönetiminin tepkisini çekmişti. Fenerbahçe taraftarları, A Spor'a yönelik birçok kez boykot çağrısında bulunmuştu.

Son olarak Kırklarelispor ile Fenerbahçe arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçı öncesinde Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, A Spor kanalına canlı yayında verdiği röportajda dikkat çeken ifadeler kullandı. 

"UMARIM HERKES AKLINI BAŞINA ALIR"

Ersun Yanal, "Trabzonspor maçının ardından 'Fenerbahçe maçı kaybetti ama oynadığı oyunla olumlu sinyaller verdi' şeklinde genel bir kanı vardı. Bu takım içerisine nasıl yansıdı? Kaybedilen puan var belki ama bu oyun takımı nasıl etkiledi?" şeklindeki soruya verdiği yanıtta A Spor başta olmak üzere bazı medya kuruluşlarının futbolun içinde kalmadığını ifade etti.Yanal, açıklamasında "Fenerbahçe sezon başından beri bu istatistiklerin hepsinde önde götürüyor. Belki skora yansımadı. Evet taraftarımızdan oldukça büyük destek aldık. Keşke futbol başta sizler olmak üzere bazı medya kuruluşları hep futbolun içinde kalsa. Ama futbolun içinden başka her yere bulaşıyoruz. Yine birtakım ufak tefek üzüntülerle bu yola devam ettik. Umarım herkes aklını başına alır, üzülmeyiz, herkes aklını başına alır" ifadelerini kullandı. 

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 05.02.2020 17:01
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol