CEZALARI BELLİ OLDU!

Beşiktaş-Galatasaray derbisiyle ilgili gözaltına alınan 69 kişinin cezası belli oldu...

23 Eylül 2013 Pazartesi 13:10
CEZALARI BELLİ OLDU!
Beşiktaş-Galatasaray derbisiyle ilgili gözaltına alınan 69 kişi, 1 yıl boyunca maçlardan men edildi.
Spor Toto Süper Lig’in 5. Haftasında Atatürk olimpiyat stadyumunda oynanan Beşiktaş-Galatasaray derbi maçında, siyah beyazlı taraftarların sahaya girmesiyle çıkan olaylardan dolayı gözaltına alınan 69 kişi Başakşehir Polis Merkezine götürülerek ifadeleri alınmıştı. 
 
Şüpheliler polis merkezindeki işlemlerinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakılmıştı. Beşiktaş-Galatasaray derbisiyle ilgili gözaltına alınan bu 69 kişi, 1 yıl boyunca maçlardan men edildi.
 
 
Bir taraftar polis merkezinin önünde gözaltına alınan arkadaşını bekleyen bir Beşiktaş taraftarı olayı şöyle anlattı: "Beşiktaş tribünlerinde 100-150 kişilik bir grup vardı. Zaten gerginlik yaratmaya çalışan bir gruptu. Onlar son dakikada ortamın gerilmesiyle birlikte sahaya girdiler. Onlar sahaya girince taraftarlar onlara tepki göstermeye başladı. Bununla birlikte olaylar peşi sıra gelmeye başladı zaten. Bu olayı gerçek Beşiktaş taraftarının yaptığını düşünmüyorum" dedi.
 
Gözaltına alınan bir Beşiktaş taraftarı ise, "Herzamanki gibi hakemler isyan ettirdi bizi. Yapacak bişey yok. Sahaya atlamak zorunda kaldık. Atladık." dedi.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 23.09.2013 13:12
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol