BURSASPOR'A ŞOK CEZA...

Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Bursaspor'a şok bir ceza kesti

12 Mayıs 2011 Perşembe 15:48
BURSASPOR'A ŞOK CEZA...

Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında, stat dışındaki taraftar olayları nedeniyle iptal edilen Bursaspor-Beşiktaş maçında Bursaspor'u 3-0 hükmen yenik sayarken, ev sahibi takıma 5 maç tarafsız sahada seyircisiz oynama cezası verdi.

TFF 1. Başkan Vekili Lütfi Arıboğan, İstinye'deki federasyon binasında yapılan yönetim kurulunun olağanüstü toplantısının ardından, iptal edilen Bursaspor-Beşiktaş maçıyla ilgili cezaları açıkladı.

EVİNDEKİ 4 MAÇ TARAFSIZ SAHADA VE SEYİRCİSİZ OYNANACAK

Arıboğan, Bursaspor'un 3-0 hükmen mağlubiyetine, Beşiktaş'ın 3-0 hükmen galibiyetine karar verildiğini belirterek, ''Ayrıca yönetim kurulumuz tedbiren bu hafta oynanacak Kasımpaşa-Bursaspor maçına ve ayrıca 2011-12 sezonunda Bursaspor'un deplasmanda oynayacağı ilk 2 karşılaşmaya Bursaspor seyircisinin alınmamasına karar verdi. Önümüzdeki hafta Gençlerbirliği ile kendi sahasında oynayacak Bursaspor'un bu maçı ve yeni sezonda sahasında yapacağı 4 maçı da tarafsız sahada ve seyircisiz oynanması karara bağlandı.''

ARINÇ: CEZA HAKSIZ VE AĞIR

Devlet Bakanı ve Başbakan yardımcısı Bülent Arınç, Türkiye Futbol Federasyonu'nun Bursaspor'a verdiği cezayı twitter'dan değerlendirdi. Arınç cezayı haksız ve ağır bulduğunu yazdı.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol