'BİZ İSTİYORSAK GS VE TRABZON ALAMAZ'

Fenerbahçe'nin eski başkanvekili Nihat Özdemir, Olağan Genel Kurul'da basın mensuplarıyla yaptığı sohbette çarpıcı açıklamalarda bulundu.

22 Mayıs 2012 Salı 10:37
'BİZ İSTİYORSAK GS VE TRABZON ALAMAZ'

 Fenerbahçe'nin eski Başkanvekili Nihat Özdemir önceki gün yapılan Olağan Genel Kurul'da basın mensuplarıyla yaptığı sohbette önemli sözler sarf etti. 

Yönetimden teknik heyete, transferlerden anılara kadar tüm soruları içtenlikle cevaplayan Özdemir, ezeli rakiplerine de meydan okudu.
Takımdan ayrılacağı söylentileri olan Emre Belözoğlu için kararı verecek kişinin Aykut Kocaman olduğunu söyleyen Özdemir, "Onun gelecek planlarında varsa, sözleşme uzatılır. Şahsi fikrim, Emre'nin yerini ne Fenerbahçe ne Milli Takım kolay kolay dolduramaz. Hem Türk hem de bu kadar yetenekli futbolcu bulmak zor" ifadelerini kullandı.
İşte Özdemir'in basın sohbetinden öne çıkanlar:
Bu renkler her zaman kalbimde
"Bu kulüp, bu renkler her zaman kalbimde olmaya devam edecek. 3 Temmuz'dan bu yana haftada bir kez Metris'e gidiyordum. İşim ve evim Ankara'da. Artık benim adıma çok zor olmaya başlamıştı. Görevi bırakırken, içimden hep ikinci başkanlık görevini benden sonra Ali Koç'un yürütmesini istiyordum. Ancak maalesef bu gerçekleşmedi. Buna çok üzüldüm. G.Saray'ı alkışladıktan sonra çok tepki olduğunu söylediler, umursamadım. Benim için yapılan icraatlar çok daha önemli. Biz bir gol atsak, eminim ki Galatasaray bizi kutlayacaktı.
İbrahim Toraman'a çok üzüldük
Gerçekleşmemesine en çok üzüldüğüm transfer İbrahim Toraman'dı. G.Antep'in o zamanki başkanı Celal Doğan'a "İbrahim'e kim ne veriyorsa en son bize bildir" dedik. Söz verdi. Daha sonra Beşiktaş'la görüştü ve beni aradı. 'Şu kadar veriyorlar, bu fiyatı siz verirseniz İbrahim sizindir' dedi. Hemen Aziz Yıldırım'ı aradım. O, parayı verip alma taraftarıydı. Ama sorduklarımız çok pahalı deyince İbrahim Beşiktaş'a gitti. Başkan çok istiyordu, gelmeyince çok üzüldü. Hatta uzun süre hepimize çok kızdı. Mehmet Topuz transferinde de Beşiktaş'la çekişme yaşadık. Ancak bu kez olay bizim için onur meselesi olmuştu. Bu nedenle maliyet biraz arttı ama adımızı koyduğumuz bir işi bitirmemiz gerekirdi.
Alper Potuk'a kapılar kapalı
Alper Potuk transferinde Eskişehir'i biraz üzdük. Gerçi Halil Ünal'la ilişkilerimiz hala iyi. Ancak devre arasında Alper çok yüksekten uçtu. Bu hareket hem Ali Yıldırım'ı hem Aykut Kocaman'ı çok üzdü. Bundan sonra F.Bahçe'ye gelmesi çok zor ihtimal. Mehmet Ali Aydınlar ile olaylardan sonra görüşmem oldu. Kendisiyle herhangi bir küslüğüm yok. Yapı itibariyle küsen biri değilim. Ama onun bana küslüğü varsa bilemem.
Biz istiyorsak G.Saray ve Trabzonspor alamaz
G.Birliği'nden Soner Aydoğdu'yu Fenerbahçe'de görmeyi çok istiyorum. Başkanı İlhan Cavcav'la bizzat görüştüm. Biz istiyorsak, bu oyuncuyu Galatasaray ve Trabzonspor alamaz. Transferle ilgili taraftarımızın hiç şüphesi olmasın. Fenerbahçe her zaman en iyi transferi yapar. Sow'da bunu net şekilde gördük.
En anlamlısı 100. yılımızdı
G.Saray'la çekiştiğimiz ve Galatasaray'a karşı kazandığımız her kupa bizim için önemlidir. Sahi, Aziz Başkan 100. yılında Galatasaray'dan almıştı şampiyonluğu değil mi? Elbette o kupa çok anlamlı ve önemli. Ancak bizim için en anlamlısı kendi 100. yılımızda kazandığımız şampiyonluktur. Saffet Ulusoy'un düğününde Ünal Aysal'la karşılaştık. Bizi bir de aynı masaya oturtmuşlar. Sohbet ettik. Dostluğumuz başka, takımlarımızın hakları için verdiğimiz mücadele başka. Bu konu aramızda mevzu bahis bile olmadı.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol