BAK SEN ŞU UEFA'YA!

UEFA'nın F.Bahçe ve Beşiktaş'a resmi yazı gönderekek "CAS'taki davaları çekin sizi ön elemelere alalım" teklifinde bulunduğu öne sürüldü.

18 Temmuz 2013 Perşembe 16:08
BAK SEN ŞU UEFA'YA!

 UEFA’nın Beşiktaş ve Fenerbahçe’ye resmi bir yazı göndererek, “CAS’taki davadan şimdilik vazgeçin sizi ön elemelere alalım. 29 Ağustos’ta CAS’ta hızlı yargılama olsun, çıkacak sonucu herkes koşulsuz kabul etsin” teklifinde bulunduğu iddia edildi.

 
CAS’a başvuran Beşiktaş ve Fenerbahçe davalarında flaş gelişme… UEFA’da yarın Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi 3. ön eleme turu kuraları çekilecek. UEFA Tahkim Kurulu geçtiğimiz pazartesi günü iki kulübün itirazlarını reddedip, cezalarını onamıştı.
 
Temsilcilerimiz de Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi’ne başvurup, karara tedbir konulması talebinde bulunmuştu. Bunun üzerine harekete geçen UEFA’nın bu konuda geri adım atıp, kulüplere bir yazı gönderdiği öğrenildi. 
 
CAS sürecinden aleyhina çıkacak bir kararla yüksek tazminat ödemekten çekinen UEFA’nın, Beşiktaş ve Fenerbahçe’ye gönderdiği resmi yazıda “CAS’tan davanızı şimdilik çekin, sizi ön elemelere alalım. Daha sonra 21 ve 23 Ağustos’ta davalar yeniden görülsün. 29 Ağustos’ta hızlı yargılamayla karar açıklansın. Taraflar buradan çıkacak karara koşulsuz şartsız uysun. Eğer suçsuz olduğunuz kabul edilirse, elenmediyseniz Avrupa kupalarına bulunduğunuz konumdan devam edersiniz” teklifinde bulunduğu bildirildi.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 18.07.2013 16:10
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol