AYBABA: ARTIK HER MAÇIMIZ FİNAL

Spor Toto Süper Lig’in İzmir temsilcisi Bucaspor’un teknik direktörü Samet Aybaba, bundan sonraki maçlarının hepsinin final havasında geçeceğini söyledi.

10 Şubat 2011 Perşembe 14:20
AYBABA: ARTIK HER MAÇIMIZ FİNAL

Ligin altındaki rakip takımların puanlarının birbirine yakın olmasının maçları daha da önemli kıldığını kaydeden Aybaba, cumartesi günü oynayacakları Konyaspor maçının 6 puan değerinde olduğunu vurguladı. Kendi sahalarındaki ilk maçı kazandıklarını hatırlatan Aybaba, “Oyuncularımızın Arena ile ilgili düşünceleri çok farklı. İnanılmaz taraftar desteği de var. Konya iyi bir takım. Bu maçı kazanmak istiyoruz.” dedi.
Konyaspor maçının ligdeki konumlarını belli edeceğini söyleyen Bucasporlu futbolcu Sercan da kendi sahalarında ve seyircileri önünde kazanma arzusunda olduklarını ifade etti. “Konya’yı yenip rahat bir nefes almak istiyoruz.” diyen Sercan, bu müsabakanın kendileri açısından dönüm niteliğinde olduğunu anlattı. Takımın havasının çok iyi olduğunu ve Gençlerbirliği karşılaşmasını unuttuklarını ifade eden Musa Aydın ise şöyle konuştu: “Gençlerbirliği, aradaki farkı açtı. Konya da bizim rakibimiz. Taraftarımızın desteğiyle ve stadın verdiği atmosferle galip geleceğimize inanıyorum.”
Konyaspor maçının hazırlıklarına Kaynaklar’daki Seyit Mehmet Özkan Tesisleri’nde devam eden Sarı-Lacivertliler, Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Altay'la hazırlık maçı yaptı. Karşılaşma 2–2 sona erdi.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol