ALİ KOÇ: SKANDAL

Fenerbahçe Kulübü'nün eski Asbaşkanı Ali Koç ve yönetim kurulu üyesi Hakan Dinçay basın mensuplarıyla bir araya geldi.

07 Haziran 2012 Perşembe 13:36
ALİ KOÇ: SKANDAL

 Fenerbahçe Kulübü'nün eski Asbaşkanı Ali Koç ve yönetim kurulu üyesi Hakan Dinçay basın mensuplarıyla bir araya gelerek, kahvaltılı sohbet toplantısı gerçekleştirdi.

Konu Fenerbahçe'nin CEV tarafından şampiyonlar ligine alınmamasıydı. CEV'in gerekçeli kararı ve Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık'ın açıklamaları gündemde uzun süre tartışılırken, Ali Koç alınan kararın ardından biraz zaman geçse de "Madalyonun Fenerbahçe yüzünü konuşmak için buradayız" diyerek sözlerine başladı.
Koç, Fenerbahçe Kulübü'ne yapılan uygulamanın son derece haksızlık olduğunu belirterek, federasyonun yetersiz kaldığını söyledi.
CEV'in en çok Wild Card (9 adet) verdikleri bir dönemde Fenerbahçe'nin es geçilmesini manidar bulduklarını dile getiren Koç, "Fenerbahçe'nin bu muamele ile karşılaşması hakkaniyetle bir alakası yoktur" diye konuştu.
"Savunmamızı dahi almadan karar verdiler" diyen Ali Koç, federasyona bu kararı değiştirmeleri gerektiğini ve bunun "skandal"dan ibaret olduğunu ilettiklerini belirtti.
Voleyboldaki başarıların ortada olduğunu, sadece Fenerbahçe değil, Türk voleybolunun çıkışının gözle görüldüğünü ifade eden Ali Koç, "Dünya çapındaki yıldızlar ligimizde oynuyor. Bu da milli takımımıza olumlu yansıdı. Türk voleybolcular iyi yabancılarla standartlarını yükselttiler. Bugün gelinen nokta ortada. Ancak bu sadece voleybol federasyonunun başarısı değil. Federasyon bunu sadece kendisine maletmemeli. Kulüplerin katkısı belli" dedi.
Bu işin içinde danışıklı dövüş olduğuna inandıklarını daha önce ifade ettiğini hatırlatan Ali Koç, CEV ile Federasyon arasında böyle bir işbirliğinin varlığına bugün de inandıklarını ve bu görüşünün arkasında olduğunu söyledi.
Ali Koç, Başkan Aziz Yıldırım'ın sözlerinden ve hedeflerinden yola çıkarak, "Fenerbahçe sadece futbol kulübü değildir. Dünyanın en iyi spor kulüplerindendir ve tüm branşlarda başarılı olmak için çalışmalarını sürdürecektir" şeklinde de konuştu.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol