Adanademirspor rezaleti sonrası Ali Koç'tan TFF'ye baskın

Adanademirspor maçında Fenerbahçe kaybetsin ellerinden geleni yapan başta maçın hakemi Ali Palabıyık olmak üzere TFF ve MHK'ya tepkiler çığ gibi. Kepzaeliğe varan yönetim sonrasında Fenerbahçe, yönetim kurulunu topladı ve Türkiye Futbol Federasyonu'na gitme kararı aldı.

03 Şubat 2023 Cuma 16:11
Adanademirspor rezaleti sonrası Ali Koç'tan TFF'ye baskın

Fenerbahçe, yönetim kurulunu topladı ve Türkiye Futbol Federasyonu'na gitme kararı aldı. Saat 16.00'da gerçekleşmesi beklenen görüşmede Adana Demirspor-Fenerbahçe mücadelesinde verdiği kararlarla gündemi sallayan Ali Palabıyık'ın düdüğü asması talep edilecek.

Öte yandan kulübün resmi sosyal medya hesabından da bir paylaşım yapan sarı-lacivertliler, Ali Palabıyık'ın tartışma yaratan kararlarının baş rolde olduğu ve ön planında sallanan bir düdüğün gözüktüğü bir video paylaştı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un önderliğinde toplanan yönetim kurulu, hakem kararlarıyla ilgili olarak yeni bir yol haritası belirledi.

Sonrasında ise bugün saat 16:00 sularında Türkiye Futbol Federasyonu'na giderek, konuyla ilgili görüşme kararı alındı. Sarı-lacivertlilerin TFF ile yapacağı bu görüşmede Ali Palabıyık'ın düdüğünü asması talebi de iletilecek.

"BIÇAK KEMİĞE DAYANDI"

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Kurumsal İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Can Gebetaş, "Hakem katliamıyla ilgili görüşlerimizi dün yönetim kurulu üyemiz Selahattin Baki belirtti. Yapılan hatalar Fenerbahçe'yi yarıştan kopartacak aşamaya geldi ve bıçak kemiğe dayandı. Aldığımız karar sonucu, yönetim kurulumuz saat 16:00 TFF'ye bir ziyarette bulunma kararı almıştır. Bunların detaylar başkanımız tarafından paylaşılacak." ifadelerini kullandı.

"OFSAYTIMSI, ELİMSİLERİN ALTINDA KALACAKSINIZ"

Fenerbahçe resmi sosyal medya hesabından yaptığı ve Ali Palabıyık'ın verdiği tartışmalı kararlarının olduğu videoya, "Ofsaytımsı, elimsilerin altında kalacaksınız!". notunu da ekledi.

İşte Fenerbahçe'nin resmi hesabından yapılan o paylaşım;

Bıçak kemiğe dayandı! Önce video ardından TFF görüşmesi Fenerbahçe'de hareketli saatler

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 03.02.2023 16:17
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol