Tostçu Mahmut'un Sahibi Anıl Kurt Öldü, Peki Kimdi Bu Tostçu Mahmut

Adana Seyhan İlçesi'nde küçük tablasında Müslüm Baba şarkıları ile "Ütü Tost" yaparken sosyal medyada fenomen haline gelen "Tostçu Mahmut" sahibi Anıl Kurt, İstanbul şubesinin açılışı için giderken Ulukışla'da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Tostçu Mahmut kimdir? Tostçu Mahmut neden öldü?

15 Eylül 2021 Çarşamba 12:21
Tostçu Mahmut'un Sahibi Anıl Kurt Öldü, Peki Kimdi Bu Tostçu Mahmut

Bir döneme 'ütü' kullanarak yaptığı tostlarla damgasını vuran Adana'nın fenomen ismi Tostçu Mahmut'un sahibi Anıl Kurt hayatını kaybetti.

İstanbul Beşiktaş'ta mekan açma hazırlığında olan ünlü tostçu trafik kazası sonucu hayatını yitirdi. Peki, Tostçu Mahmut kimdir? Tostçu Mahmut neden öldü?

TOSTÇU MAHMUT NEDEN ÖLDÜ?

Adana kaynaklı yerel sosyal medya kanallarında Tostçu Mahmut'un sahibi Anıl Kurt'un Ulukışla'da tır ile çarpıştığı kazada yaşamını yitirdiği haberleri çıktı.

TOSTÇU MAHMUT KİMDİR?

Anıl Kurt yaptığı bir açıklamada şöyle demişti:"1973 yılından beri babam yapıyor. Ben de 7 yaşından beri onun yanında kalarak öğrendim. Sucuğu, yumurtayı, domatesi kendimiz karıştırıyoruz. Tantuni gibi göze geliyor. Vatandaşlar seve seve yiyorlar. Destekleyen kişiler var. Bir zamandan sonra dükkan açmayı düşünüyoruz. Biz kimseyi rakip olarak görmüyoruz. Rızkı veren Allah'tır." Sosyal medya üzerinden 'ütü tost' videosuyla yüz binlerce tık alan Tostçu Mahmut'un sahibi Anıl Kurt babasından aldığı tostçuluk mesleğini 11 yıldır icra ediyordu. Tostçu Mahmut Özellikle sabah ve öğle saatlerinde öğrencilerin yanı sıra çevre esnafının ve Adanalı vatandaşların yoğun bir talebi ile karşı karşıya kalıyor. 

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 15.09.2021 13:28
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol