Sahte Hakim Duruşmaya Girmiş, Yargılama Yapmış

Sahte kadın hâkim Zeliha Özdemir’in hikayesi film senaryolarını aratmıyor. Sahte hakim Zeliha Özdemir, duruşma salonunda fotoğraf çekip SEGBİS ile yargılama yapmış.

20 Temmuz 2021 Salı 13:56
Sahte Hakim Duruşmaya Girmiş, Yargılama Yapmış

Gerçek hâkim Zeliha Özdemir, yıllar sonra karşılaştığı olayla ilgili suç duyurusunda bulunduğunu söyledi.

Öte yandan sahte hâkimin duruşma salonunda fotoğrafı çıktı. Antalya’da Adalet Meslek Yüksekokulu mezunu Zeliha Özdemir, ailesine Hukuk Fakültesi’nde okuduğu yalanının söylemekle kalmadı, adının ve soyadının aynı olduğunu fark ettiği hâkim Zeliha Özdemir’in sicil numarası gibi bilgilerini ele geçirerek sahte kimlik hazırladı.

2017’de kendi fotoğrafıyla kimlik hazırlayan, sahte kimlikle spor salonuna üyelik yaptırıp otomobili için kasko indiriminden bile faydalanan sahte hâkim, Antalya Adliyesi’ne giderek kendisini “Çeşme Hâkimi” diye tanıttı.

Antalya’ya geçici görevle HSK Müfettişi olarak görevlendirildiğini ancak çocuğunun hastalığı nedeniyle göreve başlayamadığı yalanını söyleyen Zeliha Özdemir, ‘gerçek bir hâkim’ gibi mesai yaptı, arkadaşlıklar kurdu. Bu sırada Cumhuriyet Savcısı Alper Tunçer ile kurduğu arkadaşlığı ilerletip savcı ile evlendi.

Evlenip Tunçer soyismini de alan Özdemir, eşiyle yargı mevzuatını tartışıp birçok konuda istişarelerde dahi bulunuyordu.

Ancak Zeliha Özdemir’in 4 yıl süren yalanı demir parmaklıklar ardından son buldu. 5 Nisan’da Antalya Havaalanı’nda sahte kimliğini çantasında bulamayınca polise gidip kayıp başvurusunda bile bulunan Zeliha Özdemir’in yalanını evlendiği savcı ortaya çıkardı.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 20.07.2021 14:02
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol