İzmir Depremi İle İlgili Şok Açıklama!

İzmir'de peş peşe meydana gelen 4 depremin ardından Prof. Dr. Ahmet Ercan açıklamalarda bulundu. Yazlıklarınıza gidin çağrısı yapan Prof. Dr. Ercan, "Şu anda bir deprem fırtınası gibi bir olay var. Bu hiç iyiye işaret değil” ifadelerini kullandı.

01 Şubat 2021 Pazartesi 12:04
İzmir Depremi İle İlgili Şok Açıklama!

Haber Global'de yer alan habere göre, AFAD verilerine göre İzmir’in Karaburun ilçesinde art arda meydana gelen 4 deprem sonrası Prof. Dr. Ahmet Ercan’dan kritik uyarılar geldi.

"ŞU ANDA BİR DEPREM FIRTINASI GİBİ BİR OLAY VAR"

Gerginlik boşalımının süreceğini belirten Prof. Dr. Ercan, “Bayraklı’dan korkarım, Bayraklı ve Bornova’da yapılar çok etkilendi. Orada yıkılma eşik değerine kadar gelen yapı sayısı çok fazla. 5.1’lik depremin artçısı 4.8 olmaz. Oradaki gerginlik boşalımı sürecek demektir. Şu anda bir deprem fırtınası gibi bir olay var. Bu hiç iyiye işaret değil” diye konuştu.

İŞTE DEPREMLERİN OLUŞ SEBEPLERİ... TIKLAYIN!

"İZMİRLİLER YAZLIKLARINA GİTSİNLER"

 Ben İzmirlileri korkutmak istemiyorum ama uyarmak istiyorum diyen Prof. Ercan, “Havalar güzel, İzmirliler yazlıklarına gitsinler. Karaburun’da bir yıkım olmasını falan beklemiyorum. Yıkım gücü 5.1’lik depremin şiddeti, Karaburun’da 3’tür. Oraları çok sağlam. Sağlam olmayan yerler genellikle Gediz’in olduğu yerler. Menemen’in bulunduğu kesimler, Çiğli’nin bulunduğu kesimler.” dedi. 

ÜNLÜ DEPREM BİLİMCİ UYARDI: 3 YERE DİKKAT... TIKLAYIN!


 

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 01.02.2021 13:01
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol