Canlı Yayında Bir Cinayet İtirafı Daha!

Müge Anlı canlı yayınından çarpıcı bir son dakika haberi geldi. Bıçaklanarak yaralanma sonucu hayatını kaybeden Zeynep Güngör'ün sevgilisi, ağabeyi ve ablası gözaltına alındı.

12 Ocak 2021 Salı 15:15
Canlı Yayında Bir Cinayet İtirafı Daha!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir süredir işlenen Zeynep Güngör cinayetinde flaş gözaltılar gelmişti. Bıçaklanarak öldürülen Zeynep Güngör'ün ablası, ağabeyi ve sevgilisi gözaltına alındıktan sonra cinayet itirafı geldi.

İstanbul'da 15 Eylül 2019 günü kaybolan 4 çocuk annesi 34 yaşındaki Zeynep Güngör'ü aramak için ablaları atv'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konuk olmuştu. İstanbul'un Çatalca ilçesinde, M.B. isimli bir kadın, kardeşi Zeynep Güngör'ün (34) kaybolduğuna dair 18 Eylül 2019 tarihinde Esenyurt Polis Merkezi Amirliği'ne bir ihbarda bulunarak genç kadının sevgilisinden şüphelendiğini ifade etti.

SON DAKİKA: İFADESİNDE İTİRAF ETTİ

Yayında aktarılan bilgilere göre kayıp olayının; Müge Anlı'da gündeme gelmesinin ardından devreye giren İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Kayıp Şahıslar Büro Amirliği, Zeynep Güngör'ün öldürülüp Çatalca kırsalına atıldığını tespit etti.

KİMSESİZLER MEZARLIĞINA GÖMÜLDÜ

M.B.'nin polise yaptığı ihbarın ardından 24 Eylül 2019 günü Çatalca'da ormanlık bir alanda kadın cesedi bulundu. Jandarmanın cesetten aldığı parmak izi örneğinin, kimlik tespitinin yapılamamasının ardından söz konusu ceset kimsesizler mezarlığına gömüldü. Elde edilen otopsi raporuna göre cesedin göğsünden bıçaklanarak öldürüldüğü öğrenildi.

Olayın ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği, ekipleri çalışma başlattı. Polis, cesetten alınan parmak izi örneğinin, emniyet arşivlerinde bulunan ve Zeynep Güngör'e ait olduğu belirtilen bir parmak iziyle eşleştiğini tespit etti.

3 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Kimlik tespitinin yapılmasının ardından olayın şüphelilerini yakalamak için çalışma başlatan polis ekipleri, Güngör'ün Beylikdüzü'ndeki evinin olduğu bölgede bulunan kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Elde edilen görüntülerde olayın gerçekleştiği tarihlerde, bir aracın olay yerine doğru gittiği tespit edildi. Polis, Plaka Tespit Sistemi'nden (PTS) sorgulaması gerçekleştirilen aracın Ecevit B.'ye ait olduğu ortaya çıktı.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 13.01.2021 08:35
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol