Bu İki Haberi Birlikte Okuyun Çünkü...

Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanlığı görevinden alınan Zehra Zümrüt Selçuk, Karabük Demir Çelik Fabrikaları’nın Yönetim Kurulu’na atandı. Eski Bakan Selçuk’un aylık net 39 bin 423 lira huzur hakkı alacağını belirtti. Cumhuriyet yazarı Mine Kırıkkanat Twitter’dan yaptığı paylaşımda Antalya’da canlarına kıyan anne kızı hatırlatarak duruma tepki gösterdi.

08 Mayıs 2021 Cumartesi 15:28

 Ekonomik kriz, yoksulluk ve sebepli intihar vakaları günden güne artarken AKP’li bürokratların aldığı yüksek maaşlar tepkilere sebep oluyor. 

Son olarak Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanlığı görevinden alınan Zehra Zümrüt Selçuk'un Karabük Demir Çelik Fabrikaları’nın Yönetim Kurulu’na atandığı ve aylık net 39 bin 423 lira huzur hakkı alacağı belirtildi. 

Cumhuriyet yazarı Mine Kırıkkanat duruma ilişkin Twitter’dan yaptığı paylaşımda Antalya’da canlarına kıyan anne kız ile Selçuk’un atamasına ilişkin haber görüntülerini yan yana koyarak şu ifadeleri kullandı:

“İki haberi birlikte okuyun. Sözüm bitti. İyi geceler.”

ANNE VE KIZI, CAMLARI FOLYO İLE KAPLAYIP MANGAL KÖMÜRÜ YAKARAK İNTİHAR ETTİ

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde yaşayan Nuray A. ile kızı Melis D. evde pencere camları ve kapıyı folyo ile kaplayıp, yatak odasında mangalda kömür yakarak canlarına kıydılar.

Nuray A. ile birlikte yaşadığı kızı Melis D.’den haber alamayan komşuları, gece yarısına doğru polise haber verdi. İhbar üzerine gelen polis, eve girdiğinde anne ve kızını yatak odasında hareketsiz yatarken buldu.

Olay yerine gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Nuray A. ile Melis D.’nin yaşamını yitirdiği belirlendi.

Kapı ve pencere camlarını folyo ile kapattıktan sonra yatak odasında mangalda kömür yaktıkları belirtilen anne ile kızının yakınlarına bıraktığı notta, olayın basına yansımasını istemediklerini yazdığı aktarıldı.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 08.05.2021 15:32
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol