İŞTE İCRALIK O DOSYALAR...

Milliyetçi yazar açıkladı...

23 Haziran 2016 Perşembe 23:59
İŞTE İCRALIK O DOSYALAR...

 İçişleri Bakanı Efkan Ala, teröre destek veren belediye başkanlarını herhalde yeni keşfetmiş!.. Sağa sola, kopyala yapıştır demeçler veriyor. Konuyla ilgili getirecekleri yasa tasarısını öyle bir anlatıyor ki!..

Sanırsınız, Bakan Bey uzun yıllardır yurt dışında çok gizli bir görevdeydi de Türkiye'de olup bitenlerden  haberi yoktu. Üstelik de dün atandı İçişleri Bakanlığı'na ve anında neşter vurdu yaraya!.. O zaman, kendisine haksızlık edemeyeceğimizi (!) peşinen ilan edelim. Çünkü, İçişleri Bakanlığı'nın icralık olduğundan da haberi yoktur.Sayın Efkan Ala!..

PKK, IŞİD, canlı bombalar, bombalı araçlar, karakol baskınları derken icra memurları Mardin emniyetinin kapısına dayanmış. Dosyalardan bilgiler de arz edeyim efendim;

Mardin İcra Müdürlüğü. Dosya no: 2016/2841.

1- Üçüncü şahıs adı ve adresi: İçişleri Bakanlığı/Ankara.
2- Alacaklı: Mardin ... a.ş.
3- Borçlu: ...ürünleri san ve tic ltd şti.
4- Haczin neye ilişkin olduğu ve haczin hangi miktar için yapıldığı: borçlu şirketlerin (... karakol yapım işi) nedeniyle nezdiniz de doğmuş ve doğacak her türlü hak ve alacak istihkak hak ediş ve teminatları.
5- Alacak tutarı : 76,000,00 TL (faiz ve masraflar hariç)
Mardin icra müdürlüğü. Dosya no: 2016/2842.
1- Üçüncü şahıs adi ve adresi: İçişleri Bakanlığı/Ankara.
2- Alacaklı: Mardin ... aş.
3- Borçlu: .... san ve tic ltd şti.
4- Haczin neye ilişkin olduğu ve haczin hangi miktar için yapıldığı: borçlu şirketlerin ( ...karakol yapım işi) nedeniyle nezdiniz de doğmuş ve doğacak her turlu hak ve alacak istihkak hak ediş ve teminatları
5- Alacak tutarı : 109,300,00 TL.(faiz ve masraflar hariç)İçişleri Bakanlığı koridorlarında çok sayıda icra dosyasından bahsediliyor.
Bir tane de Ankara'dan varmış. Ankara 2'nci İcra Müdürlüğünde.
Sarayda işlerinizin çok yoğun olduğunu biliyorum Sayın Ala. Size kolaylık olsun; dosya no: 2016/9311. Tutar: 89,500 TL.Bir ara, saraydan fırsat bulup da Bakanlığa uğrarsanız bir bakınız efendim!..
Söz konusu rakamlar, havuzdaki meblağa göre çok düşük ama hani bir zamanlar devletin itibarı vardı ya!..

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 24.06.2016 12:38
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol