BAŞBAKAN: ÖLÜ SAYISI 36 OLDU..

Başbakan Yıldırım'dan flaş açıklamalar...

29 Haziran 2016 Çarşamba 03:19
BAŞBAKAN: ÖLÜ SAYISI 36 OLDU..

Başbakan Yıldırım; Patlama sonucu şu ana kadar yapılan tespitlerde 36 kişi hayatını kaybetmiştir. 3 de canlı bomba cesedi var. İzler DEAŞ'ı (IŞİD) işaret ediyor.

İstanbul’daki terör saldırısı gerçekleştiğinde başkent Ankara’da bulunan Başbakan Binali Yıldırım, Atatürk Havalimanı’nda incelemelerde bulunmak üzere İstanbul’a geldi. Burada yaptığı incelemeler sonrasında kamera karşısına geçen Başbakan Yıldırım önemli açıklamalarda bulundu. Başbakan Yıldırım “Patlama sonucu şu ana kadar yapılan tespitlerde 36 kişi hayatını kaybetmiştir. Çok sayıda da yaralı var” dedi.
Başbakan Yıldırım “Saldırıyı düzenleyen örgüt hakkında bilgi var mı?” şeklindeki bir soruya ise “Takdir edersiniz arkadaşlarımız hala tespitler yapıyorlar. Şu ana kadar tespit ediler vefat sayısı 36 artı 3 canlı bomba. Yaralılarımız var. Bunların birçoğu hafif yaralı. Az sayıda ağır yaralılar da mevcut. Güvenlik güçlerimizin yaptığı tespitler terör eyleminin DEAŞ tarafından gerçekletiğini gösteriyor” diye yanıt verdi.
SEFERLER NORMALE DÖNDÜ
Yıldırım, saldırı sonrası kapatılan hava trafiğinin yeniden açıldığını, saat 03:00 itibariyle Atatürk Havalimanı’nda seferlerin normale döndüğünü de bildirdi. 

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 29.06.2016 03:25
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol