Umre'den Dönenlere Uçakta Ateş Dşürücü Dağıtmışlar!

İstanbul Tabip Odası Aile Hekimliği Komisyonu üyesi Dr. Hakan Hekimoğlu, Umre'den dönen vatandaşlara termal kameradaki ateş ölçümünden kurtulmaları için ateş düşürücü tablet (parasetamol) dağıtıldığını söyledi.

28 Mart 2020 Cumartesi 06:00
Umre'den Dönenlere Uçakta Ateş Dşürücü Dağıtmışlar!

İstanbul Tabip Odası Aile Hekimliği Komisyonu üyesi Dr. Hakan Hekimoğlu, Açık Radyo’da katıldığı programda çok konuşulacak bir iddiada bulundu.Hekimoğlu, Umre’den dönen kişilere uçakta rehber tarafından parasetamol dağıtıldığını, bunun sebebinin de Umre'den dönen kişilerin korona virüs tedbirleri kapsamında havalimanında gerçekleştirilen ateş kontrolünden kurtulmalarını sağlamak olduğunu söyledi.

Hekimoğlu’nun programdaki açıklaması şöyle:“Umre'ye giden vatandaşlarımızın bir kısmı dönerken uçakta rehberleri tarafından parasetamol tablet dağıtılmış. Bu Umre'den ilk dönenler daha önce karantinaya alınmıyorlardı. O dönemde sadece termal kamera aile ölçüm yapılıyor, ateşi olanlar sağlık sistemine yönlendiriliyordu. Ateşi olanlar görülmesin, belli olmasın diye uçakta ateş düşürücü olarak tabletler verilmiş kendilerine. “

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 28.03.2020 06:02
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol