LİMON VE KARPUZ KARIŞIMI İLE...

Yaz geliyor ve karpuz dönemi başlıyor. Peki limonla karıştırılınca neye fayda sağlıyor?

10 Mart 2016 Perşembe 00:11
LİMON VE KARPUZ KARIŞIMI İLE...

Yaz aylarının vazgeçilmez lezzeti karpuz çiftlerin imdadına yetişiyor. Limonla hazırlanan suyu ise eşsiz bir güç kaynağı oluyor. Uzmanlar, aşkını kuvvetli yaşamak isteyenlere tarif veriyor..

Doğal besinler, cinsel hayatında sorun çekenler için önemli bir rol oynuyor. Özellikle karpuz ve limon erkeklerde güç etkisi oluşturan ilaçlar gibi geliyor. Uzmanlar doğal kuvvet ilacını tarifini veriyor:

Karpuzun kabuğu altındaki beyaz kısım ile birlikte küçük parçalar halinde doğrayın. Mikser yardımıyla suyunu sıkın. Yaklaşık bir litre olacak şekilde elde edilen karpuz suyunu bir tencerenin içine koyup kaynamaya bırakın. Birkaç dakika sonra üstüne bir miktar limon suyu ekleyin. Kaynar halde iyice karıştırın.

Sıvı buharlaşıp, posa içeriği yarıya düşene kadar kaynatmaya devam edin. Daha sonra 1 saat kadar soğumaya bırakın. Soğuduktan sonra cam şişeye karışımı aktarın. Buzdolabına ya da kuru bir yerde saklayın. Sabah kahvaltıdan, akşam da yemekten önce aç karnına için. Bu karışım için kesinlikle herhangi bir baharat veya tatlandırıcı kullanılmamalıdır. Kalp hastaları ise doktorlarına mutlaka danışmalıdır.

Kanserle mücadelede bünyeye yardımcı olur. 

Kan akışını hızlandırır ve damar tıkanıklıklarını engeller. 

İltihap ve enfeksiyon giderir.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 10.03.2016 12:55
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Mehmet özdağlı 2016-03-11 03:48:12

Şunu anlıamadım niye kaynama özellikle limon u ısıtınca c vitamimi ölüyor faydası kanıtlanmışmı bilimsel mi.

Avatar
hayati kskici 2016-03-18 05:55:36

Benim nefrotik sendromum amiloidoz ve anklizon spondilitim var .ailedrn gelen bobrek yeyersizligimde var ama diysliz hastasi degilim. Onericeginiz bir diyet varmi. 67 yasindayim

Avatar
İş ve kişisel kredi teklifleri şimdi geçerlidir 2018-04-10 03:06:11

Finansal hizmetler konusunda uzmanlaşmış, yerel / uluslararası krediler sunan, güvenilir ve teminatsız borçlanma seçenekleri sunan bireylere ve işbirliği yapan kurumlara çok rekabetçi kredi oranlarında ve her türlü finansal şartı karşılayacak esnek şartlarda hizmet vermekteyiz. Düşük bir kredi puanınız varsa farketmez, beklenmedik paranızı hızlı bir şekilde sağlayabiliriz. Artık tüm bütçelere ve gereksinimlere uygun Hızlı ve uygun fiyatlı krediler için bizimle iletişime geçin: [email protected]