KARATAY'DAN KAPAK GİBİ CEVAP!..

Türkiye'nin sağlık hocası Prof. Dr. Canan Karatay, halk sağlığına yönelik uyarılarını şarlatanlık olarak niteleyen işgüzar çevreleri fena benzetti!

04 Aralık 2017 Pazartesi 02:08

Üç kitabının Harvard Üniversitesi Kütüphanesi’ne girdiğini açıklayan İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, “Çeşitli yerlerde bana bana hâlâ ‘şarlatan’ ve ‘bilimsel konuşmuyor’ diyorlar. İşte size bilimsel olduğunun ispatı… Bu kütüphanede 20 milyon kitap var. Buraya üç kitabım da Türkçe olarak girdi" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kariyer Eğitim Günleri'nin 25.'si, Prof. Dr. Canan Karatay'ın katılımıyla gerçekleşti. İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Prof. Dr. Cemil Bilsel Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinlikte konuşan Prof. Dr. Karatay, kendisini eleştirenlere cevap verdi. Üç kitabının Harvard Üniversitesi Kütüphanesi'ne girdiğini açıklayan Karatay, "2011'de ilk kitabım çıktı. Çeşitli yerlerde bana hâlâ 'şarlatan' ve 'bilimsel konuşmuyor' diyorlar. İşte size bilimsel olduğunun ispatı… Bu kütüphanede 20 milyon kitap var. Buraya üç kitabım da Türkçe olarak girdi" ifadelerini kullandı.


Mayıs 2012’de Hayykitap’tan yayınlanan ve yayınlandığı günden itibaren alanında birinci sırada kalarak Türkiye’nin en çok satan yemek kitabı olanı Karatay Mutfağı ile Karatay Diyeti’yle Yaşam Boyu Sağlık ve Karatay Diyeti’yle Obezite ve Diyabete Çözüm Var kitapları artık Harvard Üniversitesi Kütüphanesi’nde ve kataloğunda yer alıyor.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol