İSTİSMAR SON SÜRAT DEVAM EDİYOR!..

‘Cin Hastanesi'nin kapatılmış olduğu söylenmiş, Sağlık Bakanlığı da ilgili merkeze ruhsat verilmediğini duyurmuştu ama durum hiçte öyle değil...

16 Aralık 2016 Cuma 00:38
İSTİSMAR SON SÜRAT DEVAM EDİYOR!..

İstanbul İkitelli’de açılan, “Türkiye’nin ilk büyü bozma ve cin hastanesi” olarak tanıtılan ‘Manevi Şifa Merkezi’nin faaliyetlerini sürdürdüğü ortaya çıktı. Geçtiğimiz hafta basına yansıyan ve kamuoyunda büyük tepkiye neden olan ‘Cin Hastanesi'nin kapatılmış olduğu söylenmiş, Sağlık Bakanlığı da ilgili merkeze ruhsat verilmediğini duyurmuştu.

İSTİSMAR SÜRÜYOR

Ancak sözde şifa merkezinde görevli bazı kişilerin hâlâ telefon görüşmeleri yaparak duygu istismarına devam ettiği açığa çıktı. Sözde şifa merkezi, son olarak Özbekistan’dan getirdikleri Dildora adlı kadının özel yetenekleri olduğunu, astral seyahat yaptırdığını ve bio enerjiyle hastaları tedavi ettiğini ileri sürdü. Aynı şahsın migren ağrılarına, romatizma ve kireçlenmeye de çözüm ürettiği, kayıp kişileri bulduğu iddia edildi.

TELEFON NUMARALARI HÂLÂ AKTİF

Randevu almak için telefon numaralarını vermekten çekinmeyen sözde şifa merkezinin bazı vatandaşlarla yazışmalarına Sözcü ulaştı. Cin hastanesinin yetkilileriyle iletişim kuran bir vatandaşa ücretlerinin cin başına olmadığı, önce ön bakım yapıldığı ardından cin veya cinlerin durumuna göre tedavi uygulanacağı belirtiliyor. Aynı kişinin, sözde şifa merkezinden yardım talebinde bulunan vatandaşa, “Gelmeden bir gün önce haber verin. Beylikdü’nden sizi alacağız” diye yazması da faaliyetlerin gizli de olsa devam ettiğini açıkça ortaya seriyor.

SOSYAL MEDYADAN İLETİŞİM KURUYORLAR

Manevi yöntemler kullanarak insan bedenlerine giren cinleri çıkardıklarını iddia eden şahısların, mağdur kişilerle Whatsapp üzerinden iletişim kurduğu, Facebook hesapları üzerinden de telefon numaralarını paylaştıkları görülüyor. İşte bir vatandaşın Sözcü Whatsapp ihbar hattına gönderdiği o yazışmalar:





CHP, SAĞLIK BAKANI’NA SORDU

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, ‘Manevi Şifa Merkezi’ adı altında faaliyet gösteren ‘büyü bozma ve cin hastanesini Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a sormuştu. Önergede merkezin kurucu ortaklarından biri olduğu ifade edilen Lütfü Bulut isimli bir vatandaşın 1AN adlı televizyonun canlı yayınında yaptığı açıklamalara da yer veren Bakan, “Türkiye'de sağlık sisteminde ilk kez tamamen bilim dışı bir hastane açılmıştır. Büyü bozma ve cin çıkarma başta olmak üzere birtakım hastalıklarla ilgili hizmet verdiği ifade edilen bu hastanenin Sağlık Bakanlığı'ndan izinli olduğu iddiaları vardır” demiş ve Akdağ’a şu soruları yöneltmişti: “Manevi Şifa Merkezi' adlı hastane Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanarak mı hizmete girmiştir? Sağlık Bakanlığı, sağlık hizmeti verdiğini iddia eden bilimden ve tıptan uzak merkezlerin ya da hastanelerin varlığından haberdar mıdır? Bakanlık, bu tarz oluşumların önüne geçmek ve kontrolünü sağlamak amacıyla ne tür önlemler almaktadır? Bilimden ve tıptan uzak bu kurumun kapatılması için girişiminiz var mıdır? Eğer yoksa kurumun kapatılması ve bu tarz oluşumların önüne geçmek için acil önlem planını ne zaman yürürlüğe sokmayı planlıyorsunuz?” (Sözcü)

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 16.12.2016 00:52
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol