3 DAKİKADA BEMBEYAZ DİŞLER...

Hemen herkesin ortak derdi olan bu soruna ise uzmanlar dişlerin doğal olarak 3 dakikada bembeyaz olabileceğini ifade ediyor. Beyaz dişler için de şu mucizevi iksiri öneriyor.

14 Ekim 2016 Cuma 11:31
3 DAKİKADA BEMBEYAZ DİŞLER...

Türkiye'de her yıl binlerce kişi çeşitli diş problemleri yaşıyor. Bunların başlıca sebepleri diş ağrısı ve dişeti problemleri olarak sıralanıyor. Sebebi ise ağız bakımının yeterli yapılmamasından kaynaklanıyor. Bir diğer sorun ise sarı renkli dişler oluyor. Hemen herkesin ortak derdi olan bu soruna ise uzmanlar dişlerin doğal olarak 3 dakikada bembeyaz olabileceğini ifade ediyor. Beyaz dişler için de şu mucizevi iksiri öneriyor.
Malzemeler: 
4 çorba kaşığı saf zerdeçal tozu
2 yemek kaşığı kabartma tozu
5 yemek kaşığı Hindistan cevizi yağı
Hazırlanışı: 
Bir kase içine zerdeçal ve kabartma tozlarını koyun. İyice karıştırıp harmanlayın. Daha sonra karışımın için Hindistan yağını ekleyin. Karışım kalın ve kıvamlı macun olana kadar karıştırın. Her gün 1 kere fırçalayın. 2 kere önerilmemektedir.
NOT: Zerdeçal karışımıyla dişlerinizi fırçaladıktan sonra bol suyla ağzınızı çalkalayın. Yapılan macun güçlü bir aşındırıcı ve temizleyici etkiye sahip olduğu için diş minesini de temizleyecektir. Macun kullanım ömrü 20 gündür. Ve her gün sadece 1 kere bu karışımla dişlerinizi fırçalamanız gerekmektedir.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol