YUSUF İSLAM 50 MİLYON LİRA İSTEMİŞ!

Müslümanlığı seçip Yusuf İslam adını alan ünlü rock yıldızı Cat Stevens, Türk hükümetinden 50 milyon lira istemiş.

05 Eylül 2013 Perşembe 10:29
YUSUF İSLAM 50 MİLYON LİRA İSTEMİŞ!

  Bir zamanların ünlü rock yıldızı olan ve Müslümanlığı seçtikten sonra Yusuf İslam adını alan Cat Stevens’ın, Türk hükümetinden 50 milyon lira para istediği öne sürüldü.

CHP İstanbul milletvekili Oktay Ekşi, İslam’ın Türkiye’yi ziyareti sırasında, Cambridge’de yapılacak cami için 50 milyon lira para istediğini savunarak, ‘’Bu paranın kamu kaynaklarından ödenmesi için, kendisine söz verildi mi ?’’ diye sordu. Ekşi, TBMM Başkanlığına sunduğu ve Başbakan Erdoğan tarafından cevaplandırılmasını istediği önergesinde, ‘’Bu destek hangi kamu kaynağından ya da fondan karşılanacaktır’’ sorusunu da yöneltti.  

Ağustos ayı başında Türkiye’ye gelerek Cumhurbaşkanı Gül, TBMM Başkanı Çiçek ve Başbakan Erdoğan ile görüşen İslam, İngiltere’deki Cambridge Üniversitesi içerisinde yapılacak camiye ekonomik destek istemişti. İslam Cuma namazını da Başbakan Erdoğan ile birlikte kılmıştı. İslam,  Cambridge kampüsü içerisine bin kişilik bir cami yapmak için destek arıyor.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 05.09.2013 10:30
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Fikret öztürk 2013-09-05 15:22:15

Şimdi Sayın oktay ekşi bilinen bir şahsıyet İslami meselede hayra ruya görmez malüm. İhsan hocam siz değerli fikir ve islami kimliğinle bu adama dikkat etmen geregli çünkü münevver bir duruşunuz var. CHP bizim için insanda olan nefse benzer bunlar ne derse tersi doğrudur. Vesselam