YORGANINI KAPAN VEKİL MECLİS'E KOŞTU!

TBMM’de kuru temizleme hizmeti ucuz olunca yığılma yaşandı; firma çekildi.

02 Haziran 2014 Pazartesi 11:26
YORGANINI KAPAN VEKİL MECLİS'E KOŞTU!

 TBMM’de kuru temizleme hizmeti ucuz olunca yığılma yaşandı; firma çekildi. Meclis yetkilileri, “Çalışanlar fiyat ucuz olunca konu komşudan, mahalleden, yakınlarından ne varsa getirdiler, yorgan perde getirenler bile oldu” dedi.

TBMM’de yeni milletvekili odalarının bulunduğu akıllı binanın açılmasından kısa süre önce kampusta mevcut kuru temizleme firması, bazı milletvekillerinden gelen şikâyetler üzerine Meclis’ten çıkarıldı. Onun yerine en ucuz fiyatı veren başka bir firma ile anlaşma yapıldı. Habertürk'ün haberine göre Milletvekilleri yeni odalarına taşınırken yeni kuru temizleme firması da hizmete başladı. Ancak çok kısa süre içinde, bir takım elbiseyi 6.5 TL’ye temizleyen Meclis’in kuru temizlememerkezinde aşırı yoğunluk başladı. Firma bu yoğunluk nedeniyle talebi karşılayamayınca bu kez kaliteye yönelik şikâyetler gündeme geldi. Bunun üzerine firmaMeclis yönetimine elindeki işleri bitirdikten sonraMeclis’ten çekileceğini bildirdi.Meclis yetkilileri, sorunun yoğunluktan kaynaklandığını belirterek “Çalışanlar fiyat bu kadar ucuz olunca konu komşudan,mahalleden, yakınlarından ne varsa toplayıp getirdiler, yorgan perde getirenler bile oldu. Firma da bu yükü kaldıramadı” açıklamasını yaptı.
 
ÇİÇEK: BİR HAMAM KALDI
 
Meclis Başkanı Cemil çiçek’in de konudan yakındığı, yakın çevresine “Meclis’te kuru temizlemeye gidip ceketi çeken bana geliyor. Berberde başlarına bir şey geliyor, bana geliyorlar. Bir hamam işletmediğimiz kaldı. O da olsa bu sefer keseciden şikâyet edecekler. Meclis’in bu işlerle uğraşması doğru değil” diyerek tepkisini dile getirdiği öğrenildi. Kuru temizleme işinde ikinci kez kriz yaşanması ve Çiçek’in deMeclis kampusu içinde bu tür hizmetlere karşı çıkması, kuru temizleme işinin askıya alınmasına eden oldu. TBMM İdare Amiri Malik Ecder Özdemir, Habertürk’e “Bundan sonra kuru temizleme olmayacak” dedi.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 02.06.2014 11:32
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol