YİNE BİR MHP KLASİĞİ...

Türk siyasetinde yine bir MHP klasiği yaşandı. Halka verdikleri sözün tam tersini yapmak için harıl harıl çalışıyorlar.

23 Ekim 2016 Pazar 00:32
YİNE BİR MHP KLASİĞİ...

Bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'a başkanlık yolunu açan ve bu konuda harıl harıul çalışma periyoduna giren MHP, çok değil bir yıl önce aynı ismi vatana ihanetten yargılayacaklarını söylüyordu. Peki ne değişti?

Çünkü bu sözler o dönem yaklaşan seçimler için söyleniyordu ve partinin en büyük vaadi olarak halka anlatılıyordu. 

İşte MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın 2015 Mayıs ayında tüm basına yansıyan o demeci:
 "Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı vatana ihanet"ten yargılayacaklarını söyledi. Yalçın, "Yolsuzlukla Mücadele Komisyonu üzerinden yapacağız. Bakanlar ve çocukları da dahil.12 Eylül zorbaları 32 yıl sonra nasıl yargılandıysa, İmralı görüşmelerine katılanlar da hesap verecek. Yasayı değiştirdikleri için azade olduklarını zannediyorlar. Terörü ülkede daha büyük terör yaratarak değil, yolsuzluğu daha büyük bir kaosla değil hukukla, toplumu bölmeden, germeden bitireceğiz. Millete söz verdik; AKP’yi yargılayacağız. Seçim beyannamemizin en vurucu yeri buydu aslında. Havuz medyasının işine gelmemiştir; diğerleri de baskıdan korktu herhalde bu kısmı öne çıkaramadılar. Hatta sakladılar. Oysa Genel Başkanımızın konuşmasından ilk çıkan sonuç şuydu: 'İktidara geldiğim gün Cumhurbaşkanı'nı vatana ihanetten yargılayacağım.' İntikam peşinde değiliz. Milleti rahatlatacağız”

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 23.10.2016 11:39
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
kemal 2016-11-12 23:32:52

Oy verdinizmi yok.gelelim MHPklasiğine biz o gün nw dediysek bugün de aynasını diyoruz konu vatansa gerisi teferruat. Bizler bu konuları şahıslara indirgeyerek vatannın geleceğini sıkıntıya sokmayız.söyleyin yıllardır Akp nşn başkanlık isteği ile ilgili bir şey bir belge varmı durun bir belge ortaya çıksın ne istediklerini görelim.ve MHP olası erken yerel ve genel seçim ile karşı karşıya kalacak ve akp siyasi fetö ayağını seçimlerde sistem dışına çıkarıp kendilerinde fetöcü olmadığını algılayacaktı.çıkarın gözünüzdeki at gözlüklerini

Avatar
Türk 2016-11-17 14:47:24

Küçük beyninizle MHP yi anlamanızı beklemiyoruz

Bizi ne akp ilgilendirir ne de bir başkası

Soz konusu vatansa gerisi teferruat

BAŞBUĞ TÜRKEŞ
LİDER BAHÇELİ

Avatar
Kaplan Küçük 2016-11-21 22:55:10

Genel Başkanı kafayı sıyırmışsa bu yalakalar da doğal olarak kafayı sıyıracaklar.