Yine ABD Vurdu Yine AKP'liler Sevindi!

AKP'liler ABD'nin Irak'ta düzenlediği saldırıya desteğe başladı. Saldırıda yaşamını yitiren İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani'nin ölümü sosyal medyada AKP'liler tarafından sevinçle karşılandı.

03 Ocak 2020 Cuma 13:46

ABD'nin Irak'ta  gece saatlerinde düzenlediği saldırıda, Haşdi Şabi Genel Komutan Yardımcısı Ebu Mehdi el-Mühendis ile birlikte Bağdat Uluslararası Havaalanı yakınında yaşamını yitiren İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani'nin ölümü AKP'liler tarafından sevinçle karşılandı.

"SAVAŞ SUÇLUSU"

Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, "Halep katili... Kasım Süleymani ABD tarafından öldürüldü. “İslam içi Armageddon” savaşı için yapmadığı vahşet kalmamıştı. Bir savaş suçlusuydu. ABD’nşn Irak’ta yaptığını o Suriye’de yaptı.." diye yazdı.

SURİYELİLERİN KANI...

AKP İstanbul İl Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Mehmet Kırmızı, Süleymani’nin öldürülmesi için "'Zalim Allah'ın kılıcıdır, onunla önce intikam alır, sonra da ondan intikam alınır.' 'Allah Teala zulmün cezasını erteleyebilir, ama kesinlikle ihmal etmez.' Irak’ta yaşananların özeti.. Kasım Süleymani’nin elinde Suriyeli bebeklerin ve masumların kanı vardı.." diye yazdı.

AKP'li Şamil Tayyar da şu paylaşım yaptı:

Kasım Süleymani’nin ölümü, sadece İran değil terör örgütü PKK ve YPG için de kayıptır.

Çözüm sürecinde PKK’nın silah bırakmasını engellemeye, Fırat Kalkanı, Afrin ve Barış Pınar’ını sabote etmeye çalıştı. PKK’nın en büyük hamisiydi.

Su testisi su yolunda kırıldı.

Bilindiği üzere daha önce de ABD, İngiltere ve Fransa ile birlikte Suriye'ye yönelik operasyon başlatmış, Şam, Hama, Humus, Dera ve Süveyda hedef alınmıştı. Kandil gecesi düzenlenen saldırılar ise Türkiye'de AKP tarafından tam destek görmüş, bazı AKP'liler tarafından da alkışa tutulmuştu.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 03.01.2020 14:01
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol